Înghețată gratuită pe Aeroportul din Dubai

Andrei Beldiman, 17 iun.. 2018

Verile nu sunt doar călduroase în orașul opulenței, ci te vor topi. De aceea pasagerii care tranzitează Aeroportul din Dubai au parte de mici surprize răcoritoare.

Pasagerii pot alege între 5 arome de înghețată: ciocolată, vanilie, cafea, mango și lămâie.

Pasagerii care zboară de pe aeroportul internațional din Dubai vor fi serviți cu înghețată gratuită începând cu 15 iunie.

Citiți și Zbor întârziat mai mult de 3 ore? Iată cum puteți primi 600 de euro

Potrivit Emirates, cupele de înghețată vor fi oferite în zonele de plecare și de tranzit Terminal 3, în perioada 15 iunie – 31 august pentru clienții care călătoresc din sau prin Dubai.

Înghețata, denumită Emperor, este realizată intern de Emirates Flight Catering (EKFC). Compania aeriană se așteaptă să servească două milioane de cupe de înghețată clienților săi în următoarele trei luni.

Citiți și Lista celor mai bune aeroporturi din lume. Aeroportul Changi din Singapore este pe primul loc pentru al 6-lea an consecutiv

Clienții pot ține un ochi pe cărucioarele de înghețată de la Emirates plasate în zonele de plecare și de tranzit ale Terminalului 3 și pot alege dintre cinci arome: ciocolată, vanilie, cafea arabică, sorbet de mango și sorbet de lămâie. Desertul răcoritor va fi servite în timpul orelor în care vor avea loc cele mai multe plecări. Programul este în fiecare zi, între orele 00:00 și 3:00, 12:30 – 14:30 și între orele 18:00 și 21:00.

O inițiativă bună din partea Aeroportului Internațional din Dubai, care astfel adaugă un plus la valoarea adusă serviciilor oferite pasagerilor.

În plus, turiștii care aleg să-și petreacă următorul concediu în Dubai vor avea parte de o surpriză din partea Dubai Tourism. Compania va lansa cardul Dubai Pass, pe baza căruia veți beneficia de reduceri la cele mai populare atracții.

Departamentul de Comerț și Turism din Dubai va lansa un nou mod prin care va facilita vizitatorilor intrarea la unele dintre cele mai populare și variate atracții, experiențe și tururi din oraș.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close