Dubai Pass – prețuri reduse la cele mai mari atracții din Dubai

Andrei Beldiman, 11 mai. 2018

Turiștii care aleg să-și petreacă următorul concediu în Dubai vor avea parte de o surpriză din partea Dubai Tourism. Compania va lansa cardul Dubai Pass, pe baza căruia veți beneficia de reduceri la cele mai populare atracții.

Departamentul de Comerț și Turism din Dubai va lansa un nou mod prin care va facilita vizitatorilor intrarea la unele dintre cele mai populare și variate atracții, experiențe și tururi din oraș.

Vineri, 11 mai, în cadrul Arabian Travel Market, a fost lansat cardul preplătit all inclusive Dubai Pass. Pe baza acestuia veți avea acces la 33 de evenimente și locuri de top din Dubai.

Citiți și despre cele mai apreciate aeroporturi din lume.

Cardul va deveni, în scurt timp, modalitatea ideală de a explora atracțiile turistice de clasă mondială ale orașului.

Dubai Pass va putea fi achiziționat începând cu data de 16 mai 2018.

Din raportul emis, pentru primele 3 luni ale acestui an, reiese că Dubai a înregistrat un număr de 4,7 milioane de turiști, cazați peste noapte. Astfel a fost înregistrată o creștere cu 2% a traficului față de perioada similară a lui 2017.

Citiți despre cele mai mari mall-uri din lume.

Contribuția țărilor europene a fost consistentă. Astfel au fost înregistrați 194.000 de turiști germani, o creștere de 13% față de anul trecut. 103.000 turiști francezi au vizitat Dubaiul, o creștere de 17%. Iar 80.000 de turiști italieni au petrecut vacanța în Dubai, marcând o creștere de 20%.

Prețul cardurilor Dubai Pass începe de la valoarea de 399 dirhami EAU. Pachetele „Select” și „Unlimited” oferă acces la atracții și experiențe populare. Printre acestea se numără Burj Khalifa, Dubai Parks and Resorts, IMG Worlds of Adventure, Parcul acvatic Wild Wadi, Ski Dubai, Desert Safari Tours și multe altele.

Citiți și despre deschiderea oficială a Hotelului Atlantis Sanya.

La fiecare achiziție, vizitatorii vor primi și o reducere de 50% la biletele pentru La Perle – un spectacol unic de divertisment cu acrobații și cascadorii aeriene – prin simpla prezentare a Dubai Pass atunci când cumpără un bilet la spectacol.

Pachetul „Select” este în vaoare de 399 dirhami EAU.

Utilizatorii se vor bucura de o gamă variată de atracții, câte una din fiecare dintre cele trei grupuri de atracții.

Abonamentul este valabil timp de șapte zile consecutive, începând cu prima zi de utilizare.

De asemenea, cei interesați pot cumpăra cardul „Unlimited” la prețul de 899 dirhami EAU.

Utilizatorii pot alege evenimente și activități nelimitate, iar abonamentul este valabil timp de trei zile.

Pentru mai multe detalii, turistii pot accesa www.dubaipass.ae.

Abonamentul Dubai Pass disponibil pe toată durata anului a fost introdus în urma succesului abonamentelor sezoniere DSS și DSF. Este o modalitate mai simplă de a descoperi Dubaiul, de a economisi bani și de a profita la maximum de călătorie împreună cu cei dragi.


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>
← Close