Categories: News

Avion dispărut. Rudele celor 10 persoane aflate la bord sunt consternate

Avion dispărut. În decursul zilei de marți, 5 iunie, un avion cu 8 pasageri la bord și doi membrii ai echipajului a dispărut.

Familiile celor aflați la bord așteaptă cu uimite și indignare. Compania aeriană nu le-a transmis nicio informație privind incidentul.

Rudele celor dispăruți în timpul zilei de marți așteaptă la hotelul Weston vești noi de la compania aeriană. Reprezentanții sunt acuzați că le țin în întuneric, fără a le oferi informații suplimentare. Incidentul a avut loc în Kenya.

Familiile au fost chemate pentru consiliere. Au afirmat că nu există informații suplimentare, chiar dacă cercetarea și salvarea au continuat.

Mohamed Abdi, vărul unui pasager pe care l-a identificat ca Abdi Ali, a declarat:

“Am auzit că ei caută avionul și așteptăm aici la hotelul Weston. Compania de aeronave nu ne oferă suficiente informații în această privință. Noi doar cerem ca ei să ne dea toate informațiile, astfel încât să putem aduna trupurile celor dragi și să le îngropăm “.

Citiți și despre dezastru aviatic, 111 decese în urma unui accident aviatic.

Avionul aparținând companiei FlySax și operat de Safari Air Express din Africa de Est se îndrepta către Aeroportul Internațional Jomo Kenyatta, în Nairobi, cu plecare din Kitale, când a dispărut de pe radar.

Opt pasageri și doi membri ai echipajului se aflau la bord.

“Am auzit că au existat ploi abundente în zonele Naivasha și Limuru, așa că nu putem merge acolo. Ne-am dus chiat până la aeroportul Wilson, unde nu existau informații despre incident. Alții care au elicoptere au mers să-și caute oamenii, dar noi așteptăm aici “, a declarat Mohamed.

Reprezentanții companiei aeriene declară că avionul a dispărut de pe radar la puțin timp după ora 17:00, marți. Oamenii sunt îndemnați să ofere orice informație pe care ar putea să o aibă despre aeronava dispărută.

Citiți și despre oameni de pe șosea ajută pasagerii unui avion prăbușit să scape din aeronavă.

Vremea rea ​​nu a împiedicat operațiunea de căutare și salvare. Potrivit Unității Naționale de Management în caz de Dezastru (NDMU), un elicopter al Serviciului Național de Poliție a survolat zona din jurul pădurii Aberdares sau Ndakaini unde se concentrează căutarea, dar vizibilitatea era redusă.

O declarație din partea companiei aeriene a indicat că ei se aflau în contact cu rudele celor aflați la bord, cu centre de consiliere deja înființate.

Agențiile implicate în căutare și salvare includ Serviciul Național de Poliție, Kenya Wildlife, Unitatea Națională de Management în caz de Dezastru, Crucea Roșie din Kenya, Serviciul forestier din Kenya și serviciul Investigații privind accidentele de aviație, printre altele.

Echipele de căutare și salvare de la AAID, KCAA, KWS și alte agenții au fost activate imediat, dar până marți seara nu au dat rezultate.

Andrei Beldiman

Andrei Cristian Beldiman - video reporter 10 ani de experiență internațională în hoteluri de 4 și 5 stele, cu precădere în Grecia Editor și fotograf în timpul liber Călător, povestitor și explorator

Share
Published by
Andrei Beldiman

Recent Posts

Redefinirea călătoriilor globale cu World Tourism Portal

Pe măsură ce lumea se redeschide treptat călătorilor post-pandemie, cererea pentru resurse de călătorie fiabile…

10 ore ago

Mai joaca romanii la loterie?

Loteria Romana este una dintre cele mai apreciate de la noi din tara, deoarece premiile…

6 zile ago

Inspiratie pentru Cadouri de Paste: Idei pentru Toate Gusturile si Bugetele

Gasirea cadoului perfect de Paste poate fi o provocare, mai ales cand doresti sa multumesti…

6 zile ago

Wizz Air Malta este un pionier în materie de siguranță și inovație la Parlamentul European, cu certificatul său de operator aerian EASA

 Astăzi, Wizz Air Malta a găzduit o întâlnire importantă de briefing la Parlamentul European. Evenimentul,…

2 săptămâni ago

Cum să ai grijă de zona ta intimă cu un gel intim potrivit?

Fiecare doamnă dorește să fie sănătoasă și frumoasă, însă frumusețea exterioară este imposibilă fără un…

3 săptămâni ago

Tehnologii inovative în construcții: Eficientizarea lucrărilor cu echipamente moderne

Într-o lume unde schimbările constante definesc realitatea noastră, tehnologia stă la baza progresului și eficienței…

4 săptămâni ago

Acest site folosește cookies.