Categories: News

Avertizare de grevă din partea companiei Wizz Air

Compania low-cost Wizz Air a lansat o avertizare de grevă pentru toate zborurile care vor ateriza și decolar în Italia.

Wizz Air a postat pe pagina oficială de Facebook o avertizare despre o potențială grevă a controlorilor de trafic aerian din Italia.

Din postare reiese că pe 8 iunie 2018, controlorii de trafic din Italia ar putea intra în grevă. Astfel, compania aeriană low-cost, avertizează în privința posibilelor întârzieri sau/și anulări ale zborurilor Wizz Air către și dinspre Italia.

De asemenea Wizz Air a anunțat că în cazul în care vor exista modificări, pasagerii vor primi notificări prin sms și/sau e-mail. Cu toate acestea reprezentanții companiei sfătuiesc pasagerii care zboară către sau din Italia, pe data de 8 iunie, să verifice statutul zborului. Această opțiune este valabilă pe site-ul oficial al companiei aeriene, https://wizzair.com/en-GB/FlightInformation sau pe aplicația pentru mobil, Wizz Air app.

Verificați statutul zborurilor înainte de a vă îndrepta către aeroport.

Wizz Air își cere scuze vis a vis de această situație care este în afara puterilor companiei. Compania a adăugat că va lucra pentru a minimaliza disconfortul creat în rândul pasagerilor.

Pe 4 iunie 2018, liderul companiilor de low-cost din Europa Centrală și de Est, Wizz Air, a sărbătorit un reper unic: 100 de aeronave în flota companiei. Pentru a marca acest eveniment special, o aeronavă ultra-eficientă, de ultimă generație, Airbus A321, cu un logo special a fost dezvăluită la Budapesta.

Reflectând importanța tot mai mare a Wizz Air pentru comunitățile pe care le servește, a fost anunțată fundația WIZZ. Aceasta își va concentra activitatea pe patru domenii diferite: sănătate, educație, îngrijire pentru copii și ajutor de urgență.

Flota Wizz Air a crescut la 100 de aeronave în doar 14 ani de la începerea operațiunilor. Compania oferă celor peste 155 de milioane de pasageri prețuri scăzute și zboruri accesibile. Wizz Air continuă să-și dezvolte rețeaua. Compania stimulează piețele pe care le deservește prin prețuri mici. Acest lucru conduce spre ambiția de a deveni una dintre primele cinci companii aeriene din Europa.

Andrei Beldiman

Andrei Cristian Beldiman - video reporter 10 ani de experiență internațională în hoteluri de 4 și 5 stele, cu precădere în Grecia Editor și fotograf în timpul liber Călător, povestitor și explorator

Share
Published by
Andrei Beldiman

Recent Posts

Redefinirea călătoriilor globale cu World Tourism Portal

Pe măsură ce lumea se redeschide treptat călătorilor post-pandemie, cererea pentru resurse de călătorie fiabile…

o săptămână ago

Mai joaca romanii la loterie?

Loteria Romana este una dintre cele mai apreciate de la noi din tara, deoarece premiile…

2 săptămâni ago

Inspiratie pentru Cadouri de Paste: Idei pentru Toate Gusturile si Bugetele

Gasirea cadoului perfect de Paste poate fi o provocare, mai ales cand doresti sa multumesti…

2 săptămâni ago

Wizz Air Malta este un pionier în materie de siguranță și inovație la Parlamentul European, cu certificatul său de operator aerian EASA

 Astăzi, Wizz Air Malta a găzduit o întâlnire importantă de briefing la Parlamentul European. Evenimentul,…

3 săptămâni ago

Cum să ai grijă de zona ta intimă cu un gel intim potrivit?

Fiecare doamnă dorește să fie sănătoasă și frumoasă, însă frumusețea exterioară este imposibilă fără un…

4 săptămâni ago

Tehnologii inovative în construcții: Eficientizarea lucrărilor cu echipamente moderne

Într-o lume unde schimbările constante definesc realitatea noastră, tehnologia stă la baza progresului și eficienței…

o lună ago

Acest site folosește cookies.