Avertizare de grevă din partea companiei Wizz Air

Andrei Beldiman, 06 iun.. 2018

Compania low-cost Wizz Air a lansat o avertizare de grevă pentru toate zborurile care vor ateriza și decolar în Italia.

Wizz Air a postat pe pagina oficială de Facebook o avertizare despre o potențială grevă a controlorilor de trafic aerian din Italia.

Din postare reiese că pe 8 iunie 2018, controlorii de trafic din Italia ar putea intra în grevă. Astfel, compania aeriană low-cost, avertizează în privința posibilelor întârzieri sau/și anulări ale zborurilor Wizz Air către și dinspre Italia.

De asemenea Wizz Air a anunțat că în cazul în care vor exista modificări, pasagerii vor primi notificări prin sms și/sau e-mail. Cu toate acestea reprezentanții companiei sfătuiesc pasagerii care zboară către sau din Italia, pe data de 8 iunie, să verifice statutul zborului. Această opțiune este valabilă pe site-ul oficial al companiei aeriene, https://wizzair.com/en-GB/FlightInformation sau pe aplicația pentru mobil, Wizz Air app.

Verificați statutul zborurilor înainte de a vă îndrepta către aeroport.

Wizz Air își cere scuze vis a vis de această situație care este în afara puterilor companiei. Compania a adăugat că va lucra pentru a minimaliza disconfortul creat în rândul pasagerilor.

Pe 4 iunie 2018, liderul companiilor de low-cost din Europa Centrală și de Est, Wizz Air, a sărbătorit un reper unic: 100 de aeronave în flota companiei. Pentru a marca acest eveniment special, o aeronavă ultra-eficientă, de ultimă generație, Airbus A321, cu un logo special a fost dezvăluită la Budapesta.

Reflectând importanța tot mai mare a Wizz Air pentru comunitățile pe care le servește, a fost anunțată fundația WIZZ. Aceasta își va concentra activitatea pe patru domenii diferite: sănătate, educație, îngrijire pentru copii și ajutor de urgență.

Flota Wizz Air a crescut la 100 de aeronave în doar 14 ani de la începerea operațiunilor. Compania oferă celor peste 155 de milioane de pasageri prețuri scăzute și zboruri accesibile. Wizz Air continuă să-și dezvolte rețeaua. Compania stimulează piețele pe care le deservește prin prețuri mici. Acest lucru conduce spre ambiția de a deveni una dintre primele cinci companii aeriene din Europa.

← Close