Avion dispărut. Rudele celor 10 persoane aflate la bord sunt consternate

Andrei Beldiman, 06 iun.. 2018

Avion dispărut. În decursul zilei de marți, 5 iunie, un avion cu 8 pasageri la bord și doi membrii ai echipajului a dispărut.

Familiile celor aflați la bord așteaptă cu uimite și indignare. Compania aeriană nu le-a transmis nicio informație privind incidentul.

Rudele celor dispăruți în timpul zilei de marți așteaptă la hotelul Weston vești noi de la compania aeriană. Reprezentanții sunt acuzați că le țin în întuneric, fără a le oferi informații suplimentare. Incidentul a avut loc în Kenya.

Familiile au fost chemate pentru consiliere. Au afirmat că nu există informații suplimentare, chiar dacă cercetarea și salvarea au continuat.

Mohamed Abdi, vărul unui pasager pe care l-a identificat ca Abdi Ali, a declarat:

“Am auzit că ei caută avionul și așteptăm aici la hotelul Weston. Compania de aeronave nu ne oferă suficiente informații în această privință. Noi doar cerem ca ei să ne dea toate informațiile, astfel încât să putem aduna trupurile celor dragi și să le îngropăm “.

Citiți și despre dezastru aviatic, 111 decese în urma unui accident aviatic.

Avionul aparținând companiei FlySax și operat de Safari Air Express din Africa de Est se îndrepta către Aeroportul Internațional Jomo Kenyatta, în Nairobi, cu plecare din Kitale, când a dispărut de pe radar.

Opt pasageri și doi membri ai echipajului se aflau la bord.

“Am auzit că au existat ploi abundente în zonele Naivasha și Limuru, așa că nu putem merge acolo. Ne-am dus chiat până la aeroportul Wilson, unde nu existau informații despre incident. Alții care au elicoptere au mers să-și caute oamenii, dar noi așteptăm aici “, a declarat Mohamed.

Reprezentanții companiei aeriene declară că avionul a dispărut de pe radar la puțin timp după ora 17:00, marți. Oamenii sunt îndemnați să ofere orice informație pe care ar putea să o aibă despre aeronava dispărută.

Citiți și despre oameni de pe șosea ajută pasagerii unui avion prăbușit să scape din aeronavă.

Vremea rea ​​nu a împiedicat operațiunea de căutare și salvare. Potrivit Unității Naționale de Management în caz de Dezastru (NDMU), un elicopter al Serviciului Național de Poliție a survolat zona din jurul pădurii Aberdares sau Ndakaini unde se concentrează căutarea, dar vizibilitatea era redusă.

O declarație din partea companiei aeriene a indicat că ei se aflau în contact cu rudele celor aflați la bord, cu centre de consiliere deja înființate.

Agențiile implicate în căutare și salvare includ Serviciul Național de Poliție, Kenya Wildlife, Unitatea Națională de Management în caz de Dezastru, Crucea Roșie din Kenya, Serviciul forestier din Kenya și serviciul Investigații privind accidentele de aviație, printre altele.

Echipele de căutare și salvare de la AAID, KCAA, KWS și alte agenții au fost activate imediat, dar până marți seara nu au dat rezultate.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close