Hristos a Înviat! Echipa AIR24 vă urează un Paște fericit!

Andrei Beldiman, 08 apr.. 2018

Echipa AIR24 urează tuturor cititorilor, colaboratorilor și pasionaților de aviație și călătorii, un Paște Fericit.

Vă dorim liniște sufletească și la cât mai multe călătorii extraordinare.

Și pentru că luam o scurtă vacanță de Paște, nu putem să vă lăsăm fără câteva recomandări de vacanță.

Vara se apropie cu pași mici dar siguri. Perioada concediilor de vară este aproape aici. Pentru cei care au început deja să-și planifice următoarea escapadă, iată recomandările noastre.

În mai vă recomandăm un citybreak de weekend într-unele dintre cele mai frumoase destinații europene.

Descoperiți vilele minunate din jurul Lacului Como, în Italia sau admirați arhitectura orășelului Lille, în Franța. Barcelona este întotdeauna o alegere bună. Orașul lui Gaudi are câte ceva pentru fiecare, de la istorie și arhitectură, până la plajă și viață de noapte colorată. Descoperiți mai multe în articolul următor.

Căutați o vacanță relaxantă, departe de aglomerația și zarva stațiunilor populare? Sunteți în locul potrivit.

Zburați către Sopot, în Polonia. Așezat în Golful Gdansk, micul sat de pe litoral și stațiunea balneară Sopot sunt înconjurate de dealuri împădurite. Casele în stil art nouveau și parcurile istorice ale orașului oferă un fundal colorat pentru o plimbare pitorească.

Alegeți Gozo, în Malta pentru mulțimea de plaje care vă invită să vă bronzați sub soarele Mediteranei. Gozo este un loc ideal pentru plajă, mare, soare și relaxare departe de viața tumultoasă a orașelor.

Descoperiți și alte destinații ideale, pentru o vacanță liniștită, în articolul de mai jos.

 

Nu în ultimul rând, pentru aventurieri și curioși avem recomandări pentru vacanțe în țări mai puțin cunoscute.

Mergeți în Swaziland pentru a admira peisajul diversificat, cu regiunea înaltă Highveld întinzându-se de la vest la est. Urmează zona munților și a dealurilor din Middleveld care coboară spre zonele joase din Lowveld. Munții Lebombo sunt mai joși și separă Lowveld de fâșia de câmpie de pe coasta Mozambicului.

Brunei este o țară insulară situată pe coasta insulei Borneo din Asia de Sud-Est. Relieful este predominant muntos, iar pe litoral prezintă un relief colinar și de câmpie. Râul principal ce drenează jumătate din acest stat este Sungai Belait.

Bine înțeles vă așteptăm cu impresii și fotografii pe pagina noastră de Facebook.

Vă urăm încă o dată Paște fericit și vacanță relaxantă.

Descoperiți:

← Close