Rezervarea unei camere. Fiți atenți la trucurile folosite de anumiți hotelieri

Andrei Beldiman, 22 iun.. 2018

Descoperiți detaliile la care trebuie să fiți atenţi pentru rezervarea unei camere. Unii hotelieri folosesc trucuri pentru a păcăli clienţii.

Unul dintre cele mai răspândite trucuri folosite de hotelieri sunt taxele suplimentare ascunse.

Unele site-uri trec cu font de dimensiune mult mai mică taxele suplimentare pe care un client trebuie să le plătească. De obicei acestea nu sunt incluse în preţul camerei, astfel că prețul final creşte considerabil.

Site-urile de rezervări online pentru hoteluri s-au înmulțit în ultimul timp. Sunt o modalitate ușoară de a rezerva camere, apartamente și vile. Partea mai puțin bună este că unii hotelieri folosesc această oportunitate pentru a păcăli unii clienți. Pentru a evita viitoare neplăceri recomandăm să citiți toate informațiile disponibile pe site.

Citiți și CFR Călători pune în circulație Trenurile Soarelui

De exemplu, pe multe site-uri sunt prezentate oferte ieftine, atractive, dar prețul final poate crește foarte mult din cauza taxelor care nu sunt incluse. Astfel puteți ajunge în final să plătiți mai mult decât o altă cameră care vi se părea la început mai scumpă.

Spre deosebire de rezervarea unui zbor, la rezervarea unei camere de hotel, clienţii nu au prea multe drepturi.

Totodată clienții nu au parte nici de despăgubiri dacă ceea ce au rezervat pe un site nu există în realitate.

Turiştii trebuie să fie atenți la 3 lucruri atunci când aleg un hotel şi un anumit tip de cameră.

Fiți atenți la denumirea camerei, de multe ori veţi vedea în cadrul aceluiaşi hotel o ofertă pentru o camera la 100 lei şi tot pe aceeaşi perioadă o ofertă la 80 lei. De multe ori la camerele puţin mai ieftine, denumite şi economy, există anumite inconveniente la care poate nu suntem destul de atenţi la rezervare, urmărind mereu cel mai mic preţ.

Citiți și OPC închide localuri pe litoral. Condițiile sunt absolut sub orice critică

Camerele economy pot fi fără balcon, amplasate lângă bucătărie, vedere spre un perete al altei clădiri. De multe ori nici agenţiile de turism nu specifică aceste detalii în bătălia pentru cel mai mic preţ, de aceea clienţii trebuie să întrebe ce tip de cameră cumpără.

Fiți atenți la vederea pe care o are camera.

Pot exista camere cu vedere la grădină, piscină sau mare dacă este un hotel amplasat pe litoral. Tarifele vor fi diferite în funcție de amplasament însă aceleaşi facilităţi există în toate camerele.

Camerele junior suite sau family sunt un tip special de camere, mai mari decât cele standard pentru cei care doresc un confort sporit.

De asemenea diverse site-uri scriu cu caractere mult mai mici pe anumite destinaţii o mulțime de taxe neincluse în tarif. Comparați ofertele diferitelor site-uri şi agenţii de turism.  Fiţi atenţi mereu dacă au incluse taxe şi ce taxe nu sunt incluse.

← Close