Promoție Blue Air: 15% reducere pentru toate zborurile

Andrei Beldiman, 25 mai. 2018

Dacă nu ați cumpărat încă bilete de avion pentru vacanța de vară 2018 nu vă alarmați. Avem vești minunate pentru dvs.. În următoarele 4 zile puteți beneficia de o promoție Blue Air care aduce reduceri la toate zborurile.

Astfel, cei interesați de achiziționarea unui bilet de avion, pot beneficia de o reducere de 15% pentru toate zborurile Blue Air.

Mergeți în vacanță și bucurați-vă de timp liber alături de cei dragi, într-o destinație nouă. Aveți timp să vă planificați chiar și o a 2-a vacanță pentru că perioada de călătorie pentru care se aplică reducerile, este între 25 mai și 27 octombrie 2018.

Promoția este valabilă în perioada: 25 – 28 mai 2018.

Următoarea dvs. destinație vă așteaptă aici: www.blueairweb.com

Printre ofertele companiei aeriene se numără și zboruri domestice la prețuri excelente.

Astfel, puteți călători din București către Bacău, Iași, Cluj și Timișoara, cu bilete de avion al căror preț începe de la doar 89,66 ron.

Sursa: Blue Air

Descoperiți Larnaca, în Cipru, în timpul lunii iunie. Prețul pentru un bilet de avion începe de la 184,29ron, în loc de 209,19ron.

Sursa: Blue Air

Citiți și despre Vacanța de Rusalii – Sejururi de 5 zile, de la 89 de euro, în străinătate.

De asemenea puteți alege să descoperiți “capitala” Uniunii Europene, orașul Bruxelles. Prețurile încep de la 224,24ron pe segment, în loc de 256,19ron. Cele mai ieftine bilete de avion pot fi găsite în datele de 22, 28 și 29 iunie.

Sursa: Blue Air

Citiți și despre cele mai bune recomandări pentru o vacanță ideală în Bruxelles.

De asemenea puteți alege o mulțime de alte destinații către care avioanele Blue Air zboară. Dintre acestea amintesc Belgia, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia sau Irlanda. La acestea se adaugă și Israel, Italia, Norvegia și multe altele. Profitați acum de această promoție Blue Air, accesând site-ul companiei aeriene.

Conform site-ului Blue Air, discountul oferit în timpul promoției nu se aplică valorii TVA (pentru zborurile domestice), valorii taxei de combustibil și valorii taxei pentru emisii de CO2. Promoția nu este valabilă pentru Alghero – Roma – Alghero, Madrid – Lyon – Madrid, zboruri în regim codeshare.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close