Ofertă fulger. Bilete de avion Ryanair de la doar 8,19 euro

Andrei Beldiman, 08 iun.. 2018

Rezervați acum pentru a beneficia de cele mai bune tarife pentru bilete de avion Ryanair. Doar astăzi, 8 iunie, puteți cumpăra biletele la prețuri reduse.

1 milion de locuri în avioanele Ryanair, cu prețuri reduse cu 20%

Rezervați doar astăzi, 8 iunie, până la ora 00:00. Promoția se aplică pentru călătoriile în perioada 01.06.18 – 31.09.18. Nu mai stați pe gânduri și profitați acum de oferta Ryanair.

Cele mai ieftine zboruri sunt cele din Timișoara către București și înapoi. Prețurile pornesc de la doar 8,19 euro pe segment.

Din Timișoara și Oradea puteți zbura catre Milano Bergamo cu doar 9,78 euro pe segment.

Alte oferte includ zboruri din capitală către Milano Malpensa, Bergamo și Bologna cu doar 12, 73 euro pe segment.

Descoperiți și alte reduceri aplicate zborurilor către unele dintre cele mai frumoase destinații europene. Printre acestea se numără Barcelona, Roma, Paphos, Atena. berlin, Viena sau Dublin. Intrați AICI pentru a afla toate reducerile de care vă puteți bucura.

Ryanair angajează. Prima de angajare este de 750 euro

Ryanair, cea mai mare companie low-cost din Europa, recrutează însoțitori de bord la Cluj Napoca, pe 20 iunie. Interviul va fi organizat de compania de recrutare Crewlink. Tipul acestuia este Assessment Day. Astfel, cei interesați trebuie să aplice online pentru a primi o invitație.

Beneficiile pe care un însoțitor de zbor Ryanair le are sunt multiple. Printre acestea se numără training-ul gratuit și diurna zilnică pe durata acestuia. Contractul va fi încheiat pentru o perioadă de 2 ani și există posibilitatea de a se transforma în contract permanent.

Citiți și O nouă schimbare Ryanair. Compania schimbă tarifele pentru Priority Boarding

Însoțitorii de zbor din cadrul companiei Ryanair beneficiază de un bonus de productivitate în valoare de 1800 de euro pe an, în funcție de performanțe. De asemenea ei au un program flexibil, 5 zile on duty cu 3 zile libere, și pot achiziționa bilete de avion la prețuri reduse.

← Close