O nouă schimbare Ryanair. Compania schimbă tarifele pentru Priority Boarding

Andrei Beldiman, 31 mai. 2018

Cele mai recente modificări ale companiei aeriene Ryanair vizează modificarea tarifului standard al Priority Boarding.

Tarifele Ryanair pentru Priority Boarding vor crește de la 5 euro pe zbor la 6 sau 7 euro, în funcție de ruta selectată și de momentul efectuării plății.

Până acum pasagerii putea alege Priority Boarding pentru suma de 5 euro la momentul achiziționării biletului. Dacă doreau să adauge această opțiune, o puteau face pentru suma de 6 euro. În urma noilor schimbări Ryanair, prețurile au crescut cu un euro indiferent de momentul achiziționării opțiunii Priority Boarding.

Aceasta este ultima dintr-un val de schimbări pe care compania aeriană le-a adus în timpul ultimelor săptămâni.

Ryanair a schimbat perioada în care poate fi făcut check-in-ul online, de la 4 zile la 48 de ore. Pasagerii au considerat schimbarea derutantă. Noile reguli se vor aplica începând cu zborurile ce vor avea loc pe 13 iunie 2018.

Cei care au plătit 5 euro pentru un loc anume, în momentul achiziționării biletelor, vor avea 60 de zile la dispoziție pentru check-in. Pasagerii care se prezintă la aeroport fără cartea de îmbarcare vor fi nevoiți să plătească 55 de euro.

Ultimele schimbări făcute de Ryanair privind regulile de check-in a bagajelor de mână cauzează haos, lucru pe care până și compania l-a confirmat.

Compania a declarat inițial că noile reguli vor duce la eliminarea întârzierii zborurilor și vor elimina problemele de genul lipsa spațiului pentru bagaje de mână, în cabină.
Din păcate acest lucru nu a avut rezultatele scontate. Oamenii preferă să plătească 5 euro în plus pentru ca un bagaj de mână mai greu să ajungă la cală, decât să plătească 25 de euro pentru un bagaj de cală.

Compania aeriană low-cost a avertizat despre o înșelătorie care pretinde că le acordă clienților zboruri gratuite.

Clienții primesc mesaje care le oferă posibilitatea de a obține zboruri gratuite.
Compania avertizează că acest tip de mesaje nu au fost trimise din partea companiei. Mesajul, cu un banner oficial în partea de sus, începe cu: „Felicitări, ați fost calificat pentru două bilete gratuite”.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close