Zbor anulat. Cursa Sibiu – Viena a fost anulată

Andrei Beldiman, 01 iun.. 2018

Compania Austrian Airlines a anulat vineri un zbor anulat din România, mai precis de pe Aeroportul Internațional Sibiu.

Cursa de la Sibiu spre Viena, programată la ora 16.05, în data de 01 iunie a fost anulată.

Potrivit unui anunţ al Aeroportului Internaţional din Sibiu, zborul a fost anulat din motive tehnice, informează Agerpres.

“Cursa Sibiu – Viena, programată pentru plecare astăzi la ora 16.05, a fost anulată din motive tehnice. Compania Austrian Airlines se va asigura că toţi pasageri vor ajunge la destinaţie”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional din Sibiu, Alexandra Păcurar.

Potrivit sursei citate, pasagerii care se pregăteau să zboare spre Viena cu compania austriacă au fost anunţaţi că avionul nu mai poate decola, înainte să se îmbarce.

Zburați pe ruta București – Viena, cu Laudamotion, din această toamnă. Compania aeriană a anunțat noutățile orarului de iarna 2018 – 2019. București se află printre destinațiile spre care operatorul austriac va zbura din Viena.

Descoperiți Austrian Airlines Premium Economy Class – o nouă clasă de zbor, în cadrul companiei aeriene Austrian Airlines.

Este o clasă intermediară între Economic și Business. Avioanele din flota Austrian Airlines oferă pasagerilor posibilitatea de a alege un loc în Clasa Premium Economy începând cu 6 martie 2018.
Pentru a face acest lucru o realitate, într-un timp scurt, compania Austrian Airlines a muncit pe un orar foarte strict. Proiectul a debutat în octombrie 2016 și urma să fie gestionat de Carsten Wortmann.

Aproape fiecare departament al companiei a jucat un rol, într-un fel sau altul, în realizarea proiectului. Cele mai importante au fost echipele din Managementul Produselor, Branding, Servicii Tehnice, Marketing, Managementul Veniturilor, Vânzări, Planificarea Rețelelor, Operațiunile la Sol și eCommerce. Descoperiți AICI fotografii cu noua clasă de zbor.

Compania aeriană TAROM își mărește portofoliul de rute de la Aeroportul Internațional Sibiu. De această dată este vorba despre o rută nouă în interiorul granițelor României. Tarom anunță deschiderea rutei Sibiu – București.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close