Compania aeriană anunță deschiderea rutei Tarom: Sibiu – București

Andrei Beldiman, 31 mai. 2018

Tarom va conecta două orașe importante din țara noastră. Compania a anunțat deschiderea noii tute Sibiu – București.

Compania aeriană TAROM își mărește portofoliul de rute de la Aeroportul Internațional Sibiu. De această dată este vorba despre o rută nouă în interiorul granițelor României. Tarom anunță deschiderea rutei Sibiu – București.

Primul zborul intern ce va conecta direct orașul Sibiu de București va fi operat în data de 15 Iulie 2018.

Tarifele încep de la 40 de euro dus-întors, cu toate taxele incluse, bagaj de cală de 23 de kg/persoană și tarife de aeroport, fără costuri adiționale.

În vara anului 2018, pe Aeroportul Internațional Sibiu compania aeriană TAROM va opera zboruri directe spre trei destinații. Acestea sunt München, cu șase frecvențe pe săptămână, de luni până sâmbătă, Stuttgart și București cu trei frecvențe săptămânale în zilele de miercuri, vineri și duminică.

Citiți și despre noi rute Tarom către Baku, Odesa, Tbilisi și Yerevan.

„Deschiderea rutei Sibiu-București este felul în care TAROM răspunde exigențelor pasagerilor noștri. Sibiu este un pol de creștere constantă pentru România. Mediul de afaceri este efervescent și la fel și cerințele acestui segment specific de public. Echipa dumneavoastră, TAROM, se conectează la acest potențial cu servicii și tarife optime. Mizăm pe maturizarea rapidă a acestei rute.”, a declarat Werner-Wilhelm Wolff, director general TAROM.

„Dezvoltarea segmentului de trafic intern la Aeroportul Internațional Sibiu vine în întâmpinarea nevoilor de mobilitate și oferă stabilitate mediului de afaceri, întărind astfel legăturile economice din regiune.”

“Compania TAROM s-a dovedit a fi un partener cu care împărtășim viziuni similare, iar prin deschiderea acestei rute se creează noi orizonturi cu impact pozitiv în dezvoltarea regiunii, în special în plan economic.” , a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Citiți și despre aeronavă Tarom întoarsă pe Otopeni după 10 minute de la decolare.

„Atingem astăzi un alt obiectiv important, ca rezultat al punerii în practică a unui plan ambițios de acțiuni al echipei actuale de management, deschiderea rutei interne Sibiu-București. Aceasta este a opta rută anunțată în perioada de 8 luni a mandatului nostru. Eforturile întreprinse și confirmate în timp prin dinamizarea rețelei de rute a Aeroportului Internațional Sibiu consolidează și asigură o creștere pe termen lung.” A declarat Gabriel Tischer, președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Sibiu.

Toate detaliile le puteți găsi pe www.tarom.ro.

”Aeroportul Internațional Sibiu are un rol activ și de susținere în regiune în ceea ce privește mobilitatea mediului de afaceri și nu numai. Anunțul deschiderii rutei Sibiu – București reprezintă transpunerea solicitărilor comunității pe care o deservim în asigurarea conectivității cu capitala României. Diversificarea opțiunilor de călătorie pentru pasagerii noștri va reprezenta întotdeauna unul dintre principalele noastre obiective.” A declarat Marius Ioan Gîrdea, Director General al Aeroportului Internațional Sibiu.

Programul de operare pentru noua rută București – Sibiu – București operată de TAROM:

Ruta Data lansării Zile de operare Plecare din București

– sosire Sibiu

Plecare din Sibiu

– sosire București

București – Sibiu – București 15 Iulie 2018 Miercuri, Vineri, Duminică 07.50 – 08.35 20.10 – 20.50

Pasagerii zborurilor TAROM beneficiază de:

  • Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână;
  • Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil;
  • Catering la bord, însoțit de răcoritoare și ceai sau cafea.
← Close