Zburați pe ruta București – Viena, cu Laudamotion, din această toamnă

Andrei Beldiman, 24 mai. 2018

Capitala Austriei este mai aproape pentru toți cei interesați să o viziteze. O nouă rută, București – Viena, va fi lansată din toamna lui 2018.

Din data de 28 octombrie 2018, aveți opțiunea de a călători pe ruta București – Viena la bordul aeronavelor companiei aeriene Laudamotion.

Compania aeriană a anunțat noutățile orarului de iarna 2018 – 2019. București se află printre destinațiile spre care operatorul austriac va zbura din Viena.

Zborurile vor fi operate după următorul orar:

OE346 Viena – București 06:10 – 08:45 / zilnic
OE347 București – Viena 09:30 -10:10 / zilnic

Citiți și despre ruta nouă a companiei aeriene low-cost, Wizz Air, care oferă zboruri ieftine către capitala Austriei.

Lauda Motion GmbH, care operează ca Laudamotion și numită anterior, Amira Air, este o companie aeriană austriacă. Sediul acesteia este în Concorde Business Park din Schwechat, Austria, lângă Viena. Compania aeriană este deținută de fostul șofer de Formula 1, Niki Lauda. În 2018, compania aeriană a achiziționat compania Niki, o companie aeriană care anterior a avut legături cu Niki Lauda, ​​ceea ce a dus la o reorientare din operațiunile cu jet de afaceri către serviciile de agrement programate. Sursa: Wikipedia.

Revenind la noua rută București – Viena, prețurile pornesc de la 20 euro pe segment.

Acestea pot fi rezervate deja AICI.

Pe aceasta ruta, Laudamotion va deveni concurenta companiilor Austrian Airlines si Tarom. În momentul de față Laudamotion are în flotă 5 Airbus-uri A320 (180 de locuri) și două A321 (210/212 locuri). Se preconizează că numărul avioanelor va crește până la intrarea în vigoare a orarului de iarnă.

Citiți și despre 5 recomandări pentru locuri de vizitat în Viena.

Pe 28 martie, Ryanair și Laudamotion au prezentat programul operațional în sezonul de vară 2018. Se va zbura cu 21 de avioane din 9 baze din Germania și Austria.

 

← Close