VIDEO. Un avion a efectuat o aterizare de urgență pe șosea

Andrei Beldiman, 06 iun.. 2018

Incident aviatic atipi pe un drum aglomerat. Conducătorii auto au fost luați prin surprindere de o aterizare de urgență pe șosea.

Un avion de mici dimensiuni a fost filmat în timp ce a efectuat o aterizare de urgență pe un drum aglomerat.

Șoseaua era plină de mașini, dar în ciuda acestui fapt, avionul a aterizat pe banda din mijloc fără a perturba traficul. Nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale. Surprinzător este faptul că în imaginile prezentate în videoclip pare că avionul s-a oprit fix la semafor.

Cu toate acestea având în vedere situația per ansamblu, putem considera evenimentul unul fericit.

Incidentul s-a petrecut în Huntingdon Beach, California. Autorul înregistrării filma întâmplător şoseaua în momentul în care în cadru i-a apărut aeronava.

Urmăriți în continuare imagini cu aterizarea de urgență a avionului pe șosea.

Ulterior, au apărut noi informații conform cărora pilotul era un student care a avut probleme cu motorul avionului. Acesta a luat decizia riscantă de a ateriza pe șosea, în lipsa unui alt loc fără denivelări.

Ceilalți pasageri au privit uluiți și temători întregul eveniment. Avionul a coborât pe șoseaua aglomerată. Din fericire pentru toți cei aflați la fața locului pilotul a reuşit să oprească în siguranţă în zona de despărţire a celor două sensuri de mers.

Potrivit BBC, nimeni nu a fost rănit în incident, iar pilotul a scăpat nevătămat.

Citiți și despre o aterizare de urgență pe plajă. Turiști înspăimântați caută adăpost din fața aeronavei.

Un alt incident aviatic a avut în prim plan un avion de mici dimensiuni care a aterizat de urgenţă pe o şosea din Canada. Drumul era liber în acele momente, o situație care a ținut pur și simplu de noroc.

La bordul avionului se aflau doar 6 oameni. Comandantul a declarat stare de urgenţă.
El a decis să aterizeze după ce a constatat că nu mai are combustibil.

Aterizarea care a șocat pasagerii aflați la bord, a avut loc pe șoseaua Calgary’s 36 Street N.E.. Aterizarea de urgență a afectat traficul pentru câteva ore bune.

← Close