VIDEO. Aterizare de urgență pe plajă. Turiști înspăimântați caută adăpost

Andrei Beldiman, 07 mai. 2018

Moomente dramatice pe plajă, în timp ce un avion de colecție efectuează o aterizare de urgență.

Zac Rockey, în vârstă de 47 de ani, a fost nevoit să aterizeze de urgență pe o plajă. Motorul avionului său, din anii 30, s-a optit în zbor, deasupra coastei Devon, Marea Britanie.

În timp ce avionul a început să piardă din altitudine, cel de-al 2-lea pasager, Trudi Spiller, a început să facă semne cu mâna turiștilor de pe plajă.

A încercat să-i avertizeze că ceva nu este în regulă și că trebuie să se ferească din drumul avionului.

Din fericire nimeni nu a fost rănit în timpul aterizării tensionate. Aceasta a avut loc în jurul orei locale 17:00, sâmbătă, 5 mai. Avionul a aterizat pe plaja Jacob’s Ladder, în Sidmouth, Devon.

VIDEO. Atenție, urmează imagini cu puternic impact emoțional.

Citiți și despre o aterizare de urgență pe șosea.

Zac și Trudi petrecuseră dimineața de sâmbătă zburând cu avionul la un eveniment care sărbătorea aniversarea a 100 de ani de la sfârșitul primului Război Mondial. Acesta a avut loc pe Bodmin Airfield, dar la întoarcerea către Branscombe, motorul avionului s-a oprit în zbor.

Zac a afirmat pentru DailyMail UK: ‘Zburam fără probleme, admiram priveliștea, când motorul a început să piardă din putere.”

El a adăugat că antrenamentul anterior i-a venit la îndemână. A căutat un loc unde să aterizeze cât mai repede. Putea să se sfârșească mult mai rău.

Trudi a declarat că incidentul a lăsat-o cu picioarele termurânde, dar că a avut totală încredere în pilot.

Avionul a fost demontat în cursul acestei dimineți de către poliție și paza de coastă. Nu există altă modalitate de a-l transporta de pe plajă.

Oamenii care se aflau pe plajă au fost uimiți de eveniment. Unii erau la plajă, alții își plimbau cățeii. S-au dat din calea avionului înspăimântați.

Citiți și despre o aterizare în mijlocul unei furtuni de nisip.

Alți turiști care abia ajungeau pe plajă pentru un picnic, au fost mirați de prezența avionului în acest loc.

Zac și Trudi au mulțumit pazei de coastă din Sidmouth pentru ajutorul acordat.

← Close