VIDEO. Incident pe aeroportul din Skiathos

Andrei Beldiman, 04 iun.. 2018

Aeroporturile din lume devin atracții turistice, unele pentru design și facilități, altele pentru observatul avioanelor. Un turist a fost implicat într-un incident pe aeroportul din Skiathos din cauza curiozității prea mari.

Aeroportul din Skiathos, Grecia, numit Alexandros Papadiamantis este unul dintre cele mai periculoase aeroporturi din Europa.

Cu picioarele în apă și cu mâna la ochi, turiștii privesc avioanele care aterizează. Alții, cu camerele pregătite, cu beri și sandvișuri, așteaptă în soare, aterizarea următorului avion. Aici, avioanele aterizează la un metru de capul celui mai înalt turist cu camera în mână. E un spectacol.

Pe el nu pot ateriza și de pe el nu pot decola nave mai mari ca un Boeing 757-200. Avioanele trebuie să fie ușoare, să nu poarte prea mult combustibil.

Citiți și despre un nou val de incidente aviatice cauzate de păsări.

Un turist britanic a declarat că a ales locul din care majoritatea turiștilor filmează avioanele care aterizează și decolează de pe Aeroportul din Skiathos.

Un clip a apărut pe YouTube, filmat de Paul Turner, un turist britanic, pe insula grecească Skiathos. Omul a încercat să filmeze decolarea unui Airbus 321-231 de la aeroportul local cu camera lui. Pe măsură ce aeronava a început să accelereze, curentul s-a întețit, iar turistul a fost împins la pământ.

Urmăriți în continuare clipul postat pe YouTube.

Turner a susținut că a ales același loc ca mulți alți turiști care doresc să privească aterizarea și decolarea avioanelor, dar a uitat să se țină de gard.

Citiți și despre un alt incident aviatic surprinzător. Pasagerii sar de pe aripa avionului pentru a-și salva viețile. Urmăriți videoclipul AICI.

„Am vrut mereu să stau în spatele unui avion de pasageri atunci când decolează, mai ales după ce am vizionat videoclipuri de pe Facebook ale altor persoane care o făceau pe Aeroportul din Skiathos”, a declarat turistul pentru The Daily Mail.

← Close