VIDEO. Incident aviatic. Pasagerii sar de pe aripa avionului pentru a-și salva viețile

Andrei Beldiman, 29 mai. 2018

Panică maximă în rândul pasagerilor aflați la bordul unui avion. Aceștia au fost implicați într-un incident aviatic periculos.

Pasagerii unei aeronave sar panicați de pe aripa unui avion aflat la sol pentru a se salva.

O persoană a amenințat ca are o bombă. Pasagerii se împiedică și cad de pe aripa avionului în încercarea de a scăpa cu viață.

VIDEO. Urmează imagini care pot avea un conținut cu impact emoțional puternic.

Zborul a fost întârziat cu 3 ore după ce un bărbat a afirmat că are o bombă.

Pasagerii înspăimântați au spart o fereastră de urgență și au sărit din aeronavă. Avionul se pregătea să decoleze de pe aeroportul Supadio din West Kalimantan, Indonezia.

Citiți și despre evacuare de urgență în urma unui incendiu puternic. 25.000 de oameni au trecut prin momente incredibile.

Videoclipul, realizat cel mai probabil de un pasager, arată cum zeci de pasageri stau pe aripa dreaptă a avionului. Aceștia așteaptă să sară de pe aripa avionului companiei Lion Air, un Boeing 737. Acesta trebuia să zboare cei 189 de pasageri către Jakarta în timpul nopții de luni, 28 mai.

Scena devine haotică în timp ce pasagerii se îmbrâncesc și sar de pe aripa avionului, în încercarea disperată de a-și salva viațile.

Un tânăr de 26 de ani, pe numele său Frantinus Nirigi, a spus unei însoțitoare de zbor că există o bombă la bord. După ce Nirigi a făcut afirmația un alt bărbat a spart fereastra de urgență. Gestul acestuia a fost startul pentru situația de panică. Ambii au fost ulterior arestați.

Citiți și despre incident pe aeroport: tavanul a crăpat.

În urma unei inspecții a avionului, întreprinsă de către poliția aeroportuară, nu a fost descoperit niciun dispozitiv explozibil.

Reprezentanții aeroportului au afirmat că 8 pasageri au fost spitalizați cu oase rupte și răni la cap. Alți doi au suferit răni minore.

O însoțitoare de bord a afirmat că cei doi bărbați se îmbrânceau încă de la urcarea în avion și că au fost rugați să se calmeze. “O glumă” privind un atentat cu bombă nu este un motiv valid pentru ca un pasager să deschidă ușa de siguranță a unui avion fără a aprobarea echipajului de zbor.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close