Incident pe Aeroportul din Manchester. Pasagerii au fost evacuați

Andrei Beldiman, 29 mai. 2018

Panică în rândul pasagerilor de pe Aeroportul din Manchester, Marea Britanie. Acesta a fost evacuat în această dimineață.

Aeroportul din Manchester a fost evacuat din cauza pasagerilor care au raportat zgomote asurzitoare și sunete care semănau cu prăbușirea podelelor.

Pasagerii aflați în dimineața de marți, 29 mai, pe Aeroportul din Manchester, au avut parte de o evacuare rapidă. Panica s-a strecurat în rândul celor ce se aflau în terminalele aeroportului. Sunete puternice care semănau cu prăbușirea podelelor i-au determinat pe oameni să se agite și să fie anxioși.

Citiți și despre un incident aviatic în care a fost implicat un avion Ryanair. Acesta a fost lovit de către o altă aeronavă pe Aeroportul din Stansted.

Aceștia au postat mai multe fotografii pe platforma de social-media Twitter. Din imagini vedem un perete crăpat la baza unei bare de fier care susținea plafonul terminalului. Sute de oameni s-au strâns în afara aeroportului

Unul dintre pasageri a afirmat că acest incident a cauzat “panică nebună” în rândul celor aflați în aeroport.

Sursa: dailymail.co.uk/Twitter

De asemenea, pasagerul a scris pe Twitter: “Mă aflu de 20 de minute în zona în care podelele temporare sună ca și cum s-ar prăbuși în orice moment.” Sursa: dailymail.co.uk.

Acesta a continuat afirmănd următoarele: “În sfârșit am fost evacuați afară. Încerc să ajung la zborul meu. Comunicare dificilă.”

Duminică, 27 mai, un alt incident major a cauzat ca zeci de zboruri să fie anulate și mii de pasageri să rămână blocați pe Aeroportul Stansted.

Un alt pasager aflat pe Aeroportul din Manchester a postat un mesaj în care afirmă că există o inundație lângă poarta numărul 212. Din cauza acesteia anumite zboruri au fost suspendate.

Mai multe familii așteptau îngrijorate în exteriorul aeroportului pentru a afla informații noi despre incident. Panica a stârnit anxietate în rândul pasagerilor. Mai mulți călători nemulțumiți au cerut reprezentanților companiei să le dea o explicație.

← Close