Incident aviatic. Un avion Ryanair a fost lovit pe Aeroportul din Stansted

Andrei Beldiman, 25 mai. 2018

Un nou incident aviatic a avut loc în această dimineață pe Aeroportul din Stansted, Londra. Un avion al companiei Ryanair a fost lovit în timp ce se pregătea de decolare.

Zborul Ryanair transporta acasă zeci de alegători irlandezi pentru un referendum asupra avortului. El a fost lovit de un alt avion în timp ce ambele aeronave se pregăteau pentru decolare de pe Aeroportul Stansted.

Sursa: dailymail.co.uk

Aeronava companiei aeriene low-cost, Ryanair, a fost lovită de un avion al companiei Primera.

Una dintre aripile avionului companiei Primera, zborul PF2871 către Malaga, a lovit coada avionului companiei Ryanair. Incidentul a avut loc pe pistă.

Pasagerii au fost informați de către echipajul de cabină că avionul a fost lovit de un alt avion. Trei mașini de pompieri s-au îndreaptat spre scena din Essex la ora 9.15 în dimineața de vineri, 25 mai.

Citiți și despre pasagerii consideră derutante noile reguli pentru check-in Ryanair.

Aeroportul a declarat că ambele avioane au fost obligate să se întoarcă la stand după „incidentul aerian minor”. Nu au fost raportate răni în rândul pasagerilor și nu a fost necesară evacuarea.

Un purtător de cuvânt al Aeroportului din Stansted a adăugat: „Ca măsură de precauție, operațiunile aeriene au fost suspendate pentru o perioadă de timp scurtă, dar toate zborurile au fost reluat acum.”

Citiți și despre EasyJet şi Ryanair iau măsuri pentru a zbura în Europa continentală, după Brexit.

Un purtător de cuvânt al companiei Ryanair a spus: „Una dintre avioanele noastre a fost staționată la punctul de așteptare desemnat pe traseul de rulare de la Aeroportul Stansted din Londra în această dimineață, când avionul companiei Primera Air care rula în spatele lui a lovit stabilizatorul de coadă.”

Astăzi, în Irlanda, votul este în curs de desfășurare într-un referendum istoric.

Cetățenii decid dacă să liberalizeze unul dintre cele mai stricte regimuri de avort din Europa.

Alegătorii aleg să mențină sau să abroge cea de-a opta modificare a constituției statului, care interzice avortul, cu excepția cazului în care viața unei mame este în pericol.

Numărătoarea va începe mâine dimineață, cu un total de 3,3 milioane de cetățeni înregistrați la vot și 6500 de secții de votare deschise în toată țara.

← Close