VIDEO. Incident aviatic. Picaj de la 10km altitudine la 500m în doar 5 minute

Andrei Beldiman, 22 mai. 2018

Un avion cu 226 de pasageri la bord a fost implicat într-un incident aviatic. Aeronava a pierdut brusc în altitudine, ajungând de la altitudinea de 10.000m la doar 500m, în 5 minute.

O aeronavă Airbus 321 a companiei aeriene OnurAir care efectua un zbor din Antalya, Turcia, până în orașul rusesc Chelyabinsk, s-a depresurizat la o altitudine de 10 km.

În doar 5 minute aeronava a pierdut 9.000 de metri în altirudine și a ajuns la 500 de metri de suprafața pământului. Incidentul a avut loc duminică seara, 20 mai. Luni dimineață, pasagerii au ajuns înapoi.

Eforturile depuse de piloți au făcut să fie evitată o catastrofă. Ca urmare a incidentului nimeni nu a fort rănit, cu toate acestea, pasagerii au experimentat groaza:

„Zborul Antalya – Chelyabinsk. Depresurizarea cabinei. S-a aflat în picaj de la 10.000 la 500 m în timp de cinci minute, foarte înfricoșător „, sunt cuvintele unuia dintre pasageri pentru publicația Life.News.

Citiți și despre aterizare de urgență pe Aeroportul Henri Coandă. O persoană a decedat.

În timpul zborului la bord se aflau 226 pasageri și opt membri ai echipajului. Aterizarea de urgență a fost efectuată în aeroportul Volgograd Gumrak. Unii pasageri au avut nevoie după aterizare de suport psihologic. Potrivit „the Rambler/news”, mulți au fost lăsați să aștepte aeronava de înlocuire la aeroport. Familiile cu copii au fost plasate în hoteluri.

Citiți și despre accident de avion în Cuba. Bilanțul victimelor a crescut.

Unul dintre pasagerii aflați la bord a înregistrat un scurt filmuleț care a apărut pe mediile de social-media. Din imagini poate fi observat cu ușurință că măștile de oxigen au căzut, iar unii pasageri le folosesc.

Atenție! Urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

„Biroul de Transport al Procuraturii din Volgograd a organizat verificarea respectării legislației privind siguranța în cazul unei aterizări de urgență a unei aeronave, Airbus 321, care efectua zborul nr. 877 al companiei aeriene OnurAir, pe ruta Antalya – Chelyabinsk” – a fost mesajul dat mediei de către reprezentantul Procuraturii din Volgograd.

← Close