Aterizare de urgență. Un pasager s-a stins din viață. Cine este victima?

Andrei Beldiman, 22 mai. 2018

Aterizare de urgență la miezul nopții pe Aeroportul Internațional Henri Coandă. Un pasager cu probleme cardiace a avut nevoie de ajutor medical.

Cursa companiei aeriene Turkish Airlines de la Hanovre la Istanbul a efectuat o aterizare de urgență pe Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Aeronava a aterizat în jurul orei 23:30. Un pasager cu probleme de sănătate a avut nevoie de intervenția echipajelor medicale.

Citiți și despre 8 pasageri care au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență. Un nou incident aviatic a fost raportat la bordul unei aeronave cu 185 de pasageri la bord.

Pasagerul în vârstă de 60 de ani a prezentat probleme cardiace.

Echipajele medicale ale aeroportului au intervenit. Din nefericire pasagerul a fost declarat decedat la ora 23:57, informează purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Valentin Iordache.

Citiți și despre un incident aviatic în care au fost implicați 127 pasageri. Aceștia au fost debarcați de urgență. S-au înregistrat 3 răniți.

Potrivit sursei citate, pasagerul în vârstă de 60 de ani a decedat la aproximativ 30 de minute de la aterizare.

Aeronava a decolat către destinația finală, Istanbul, la ora 02:54.

Corpul neînsuflețit al pasagerului nu a fost preluat de aeronavă.

Un avion cu 107 de pasageri la bord s-a prăbușit, vineri, 18 mai, la scurt timp după ce a decolat de pe aeroportul José Marti din Cuba. Conform AFP există 3 supraviețuitori.

Autorităţile cubaneze au decretat doliu naţional de două zile, începând de sâmbătă, după prăbuşirea unui avion de linie la Havana, accident soldat cu cel puţin 107 morţi, în circumstanţe încă neelucidate, informează BFMTV.

Aparatul Boeing 737-200 s-a prăbuşit într-o zonă nelocuită vineri, în jurul orei prânzului, după ce tocmai decolase spre Holguin (estul Cubei), având la bord 110 persoane: 104 pasageri, majoritatea cubanezi, potrivit media oficiale, şi şase membri ai echipajului de naţionalitate mexicană. În urma accidentului, au supravieţuit doar trei persoane, aflate „în stare critică”, conform autorităţilor. Autorităţile nu au precizat dacă cutiile negre au fost găsite.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close