Un televanghelist american caută donații pentru un avion privat

Andrei Beldiman, 01 iun.. 2018

Jesse Duplantis este un televanghelist american care caută donații pentru un avion privat. Acesta cere telespectatorilor o sumă exorbitantă.

Încă un avion privat pentru un teevanghelist, pentru că Iisus nu ar călători pe măgar. Cât costă avionul cu pricina? 54 milioane de dolari.

Jesse Duplantis este un televanghelist din Destrehan. El are discipoli la nivel mondial și le cere acestora donații în valoare de 54 de milioane de dolari pentru a cumpăra un avion privat. Astfel el va putea să meargă oriunde în lume. El cere donații printr-un videoclip postat pe site-ul său oficial.

“Cred cu tărie că dacă Iisus ar fi în formă materială astăzi pe Pământ, nu ar călări un măgar.” afirmă Duplantis. “El ar fi într-un avion cu care să zboare peste tot în lume.”

El afirmă că urmăritorii lui, care i-au fost fideli în ultimii 40 de ani, au achitat deja 3 alte avioane private. Cu acestea a putut propovădui cuvântul lui Iisus în lume. Cea mai recentă achiziție a fost făcută în 2006, după spusele televanghelistului.

Citiți și despre droguri pe Aeroportul din Iași – 2 persoane publice au fost reținute. Cine sunt acestea?

Acum și-a propus să călătorească la bordul unei aeronave Dassault Falcon 7X, cu 3 motoare. Cabinele speciale pot adăposti de la 12 la 16 pasageri. Conform site-uluia SherpaReport.com, prețul unui nou Falcon 7X în 2017 era 54 milioane de dolari.

În videoclip, Duplantis afirmă că Dumnezeu i-a spus, “Vreau să crezi în mine pentru un Falcon 7X.” El spune telespectatorilor “Rugați-vă să puteți deveni parteneri ai acestui miracol.”

Solicitarea lui vine la 4 luni după ce un alt televanghelist din Texas, Kenneth Copeland, a anunțat că a cumpărat un avion privat Gulfstream V. Prima dată când a fost pus la vănzare în 1998, avionul costa 36 de milioane de dolari.

Citiți și despre marfă de contrabandă ascunsă într-un loc indecent. Cum a fost prinsă autoarea?

Cei doi televangheliști au afirmat, conform The Washington Times, că avioanele comerciale sunt pline de demoni care le îngreunează programul cu rugăciunile lor.

Pentru a urmări clipul în care Duplantis cere donații pentru avionul privat, intrați AICI. După ce vă înregistrați intrați în secțiunea This Week with Jesse – Week 21 air date May 21, 2018.

← Close