Captură pe Aeroportul din Manchester. Marfă de contrabandă ascunsă în interiorul unei persoane

Andrei Beldiman, 24 mai. 2018

Autoritățile de pe Aeroportul din Manchester au făcut o captură de 250 de grame de droguri. O femeie ascunsese drogurile în interiorul ei.

Bagajul femeii a fost percheziționat dar autoritățile aeroportuare nu au găsit nimic suspect. În urma percheziției corporale au fost surprinși să găsească 250 de grame ascunse în interiorul suspectei.

Sursa: manchestereveningnews.co.uk

Makeisha Padmore a fost prinsă având un sfert de kilogram de cocaină ascuns în interiorul său. Incidentul a avut loc pe Aeroportul din Manchester.

Makeisha Padmore, în vârstă de 34 de ani, a fost oprită de Forțele de Frontieră pe 17 aprilie. Ea ajunsese din Barbados pe Aeroportul din Manchester, Marea Britanie.

Citiți și despre incident pe Aeroportul din Sibiu – o persoană a fost resuscitată.

Marfa de contrabandă a fost găsită după ce un ofițer de sex feminin a condus o percheziție corporală intimă.

O pungă de 250 de grame de cocaină, cu o valoare de aproximativ £20,000, a fost găsită ascunsă intern.

Cazul a fost preluat de Agenția Națională pentru Crimă.

Makeisha Padmore, de origine din Trinidad Tobago, a admis fapta de import de droguri clasa A în fața Curții de Judecată, Minshull Street Crown Court. A ajuns în închisoare pentru 3 ani.

Adam Knight, asistentul directorului forței de frontieră de pe Aeroportul din Manchester a declarat următoarele:
“Ofițerii forțelor de frontieră lucrează neobosit pentru a preveni contrabanda cu droguri ilegale și dacă nu ar fi intervenit, această cocaină ar fi ajuns pe străzile Marii Britanii.

Citiți și despre accident pe aeroport – o persoană și-a pierdut viața.

“Contrabandiștii vor merge la extreme pentru a evita detectarea, dar suntem hotărâți să oprim sub orice formă ca drogurile de clasa A, să intre în țară.

“Lucrăm în strânsă colaborare cu Agenția Națională pentru Criminalitate și partenerii noștri din Marea Britanie și din străinătate, în fiecare zi, pentru a ne menține țara în siguranță”.

Ministrul pentru Criminalitate, Pază și Vulnerabilitate (Crime, Safeguarding and Vulnerability), Victoria Atkins, a adăugat: “Strategia guvernului, Serious Violence Strategy, pe care am lansat-o luna trecută, vizează combaterea impactului devastator al drogurilor asupra creșterii nivelului de violență.”

“Aceasta evidențiază, de asemenea, o puternică legătură între droguri și violența gravă, precum și prejudiciile și exploatările aferente. Guvernul a stabilit acțiunea pe care o va întreprinde pentru a face față acestei activități criminale violente și exploatatoare. Acțiunea Forței de Frontieră de a opri drogurile înainte de a intra în țară este o parte esențială a muncii noastre”.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close