Accident pe aeroport în Lisabona. O persoană și-a pierdut viața

Andrei Beldiman, 22 mai. 2018

Reprezentanții Aeroportului Internațional Humberto Delgado din Lisabona au anunțat că în urma unui accident pe aeroport, un bărbat și-a pierdut viața.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani lucra în incinta aeroportului. El își ajuta un coleg să parcheze un autocar de tip coach în momentul în care a fost doborât la pământ.

Accidentul a avut loc la Terminalul numărul 2, în jurul orei 01:00, în timpul nopții de luni spre marți, 21 spre 22 mai.

Poliția portugheză a confirmat că persoana a fost declarată decedată la fața locului.

Un reprezentant al companiei aeriene Ryanair a confirmat decesul în timpul după amiezii de 22 mai. Acesta a adăugat că bărbatul era angajatul companiei Groundlink, cu care colaborează compania aeriană low-cost.

Citiți și despre aterizare de urgență pe Otopeni, un bărbat a decedat.

Purtătorul de cuvânt a declarat într-o declarație: „În această după-amiază, un agent de rampă Groundlink a suferit un prejudiciu fatal când a parcat un autobuz gol într-o zonă de parcare desemnată de la Aeroportul din Lisabona.

Purtătorul de cuvânt a declarat: „În această după-amiază, un agent de rampă Groundlink a suferit un prejudiciu fatal când a parcat un autobuz gol într-o zonă de parcare desemnată de pe Aeroportul din Lisabona.

Este bănuit că bărbatul care și-a pierdut viața ar fi de naționalitate portugheză.

Citiți și despre 53 de persoane care au fost rănite în timpul unei aterizări de urgență.  Botul aeronavei a scos scântei de-a lungul pistei, la aterizare.

Reprezentantul Ryanair a adăugat:

„Ryanair, prin intermediul agentului său de handling Groundlink, și-a exprimat condoleanțele sincere familiei și prietenilor acestui angajat al companiei Groundlink.”

Un purtător de cuvânt al autorității aeroportuare din Portugalia, ANA, a confirmat accidentul de pe Aeroportul din Lisabona.

Purtătorul de cuvânt a declarat:

„Un accident a avut loc pe aeroport, care a dus la moartea unei persoane, un accident pe care noi sincer îl regretăm. Accidentul a avut loc într-o zonă tehnică administrată de Groundlink, agentul de handling al companiei aeriene Ryanair. ANA oferă condoleanțele cele mai profunde familiei victimei și este pregătită să coopereze cu autoritățile competente”.

← Close