Incident pe Aeroportul din Sibiu. O persoană a fost resuscitată

Andrei Beldiman, 23 mai. 2018

Incident pe Aeroportul din Sibiu – un pasager a fost resuscitat după ce a coborât din avion.

Un pasager în vârstă de 60 de ani a avut nevoie de intervenția medicilor pe Aeroportul Internaţional din Sibiu.

Clipe de groază pe Aeroportul din Sibiu. Incidentul a avut loc miercuri, 23 mai.

„Pasagerului i s-a făcut rău, după ce s-a dat jos din avion, chiar înainte de efectuarea controlului.”
Declarația a fost făcută de Alexandra Păcurar, purtătorul de cuvânt al aeroportului, pentru Agerpres.

Un echipaj SMURD a fost chemat la aeroport pentru ajutorarea pasagerului. Acesta a fost preluat şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.

Până la această oră se știe doar că pasagerul este un cetăţean străin care călătorise cu o aeronavă de la Dortmund, către Sibiu.

Se presupune că pasagerul care a fost resuscitat s-a aflat la bordul cursei companiei Aeriene Wizz Air.

De pe site-ul oficial al aeroportului Sibiu observăm că singura cursă din Dortmund către Sibiu a aterizat în jurul orei 12:11.

Sursa: sibiuairport.ro

În timpul nopții de 21 spre 22 mai, un incident asemănător a avut loc pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, din Otopeni.

Cursa companiei aeriene Turkish Airlines de la Hanovre la Istanbul a efectuat o aterizare de urgență pe Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Aeronava a aterizat în jurul orei 23:30. Un pasager cu probleme de sănătate a avut nevoie de intervenția echipajelor medicale. Acesta și-a pierdut viața. Citiți toate detaliile AICI.

O nouă rută Tarom va fi lansată începând cu luna iulie 2018. Cu ajutorul acesteia orașele Sibiu și Stuttgart vor fi mult mai accesibile de către cei interesați.

Operatorul aerian naţional TAROM va lansa, în 15 iulie 2018, ruta Sibiu – Stuttgart. Vor exista trei zboruri dus-întors pe săptămână, informează compania Tarom.

Pe 22 martie 2018 două persoane au intrat fără autorizație în perimetrul aeroportului din Sibiu. Cele două persoane au intenţionat să sustragă un autovehicul, proprietatea aeroportului. Aceștia au fost surprinşi de către personalul aeroportuar care a gestionat situaţia conform procedurilor.

← Close