Droguri pe Aeroportul din Iași. 2 DJ olandezi au fost reținuți

Andrei Beldiman, 01 iun.. 2018

Doi DJ olandezi au fost prinşi cu droguri pe Aeroportul din Iaşi în timpul după amiezii zilei de vineri, 1 iunie 2018.

Comportamentul suspect al celor 2 DJ olandezi a dat de bănuit și astfel au fost reținuți pe Aeroportul din Iași.

Cei doi DJ olandezi au fost prinși pe 1 iunie pe Aeroportul Internațional Iași având droguri de mare risc la ei. Cei doi DJ au participat la Festivalul Afterhills, ce are loc în aceste zile la Iaşi. Aceștia au fost duşi la audieri la sediul DIICOT.

Poliţiştii de la Transporturi care lucrează în cadrul Aeroportului Iaşi au reţinut vineri după-amiază doi tineri DJ veniţi din Olanda pentru a participa la Festivalul Afterhills, informează Mediafax.

“Astăzi (vineri – n.r.) au fost aduşi la sediul DIICOT doi cetăţeni olandezi. Asupra lor, la controlul corporal efectuat la Aeroportul Internaţional Iaşi, au fost descoperite substanţe susceptibile a fi droguri. Cei doi cetăţeni care sunt DJ urmează a fi audiaţi la sediul nostru, după care vor fi luate măsurile care se impun”. Declarația aparține șefului DIICOT Iași și a fost făcută de acesta pentru Mediafax.

Citiți și despre o captură șocantă: marfă de contrabandă ascunsă în interiorul unei persoane.

Se presupune că cei doi olandezi au petrecut noaptea de joi spre vineri la Festivalul Afterhills.

În timpul după-amiezei de vineri cei doi DJ, penumele lor, Sunnery James şi Ryan Marciano, urmau să zboare de la Iași către București. Din capitală, cei doi urmau să zboare înspre Olanda.

Citiți și despre Festivalul Afterhills, de lângă Iași.

În timpul controlului de securitate reacțiile suspecte ale celor doi au fost observate de către autoritățile aeroportuare. După un control amănunțit au fost descoperite pastile, ecstasy și canabis.

Substanţele au fost preluate de anchetatori şi trimise la laborator, pentru analiză.Sunt așteptate rezultatele analizei de laborator. În funcție de ele şi de declaraţiile celor doi suspecţi, procurorii ieşeni ar putea formula o propunere de arestare preventivă. Acuzațiile pot fi trafic şi consum de droguri de mare risc.

← Close