Tensiune la bord. O stewardesă Delta a dat jos din avion 5 pasageri

Andrei Beldiman, 28 iun.. 2018

O stewardesă Delta a dat jos 5 pasageri din avion. Aceștia au afirmat că nu au greșit cu nimic și că au fost dați afară pe motive rasiale.

Incidentul a avut loc la bordul unei aeronavei Delta, zbor 4527.

O femeie afro-americană, o femeie din America Latină, fotograful Ryan Miller, un bărbat și fiul său au fost dați jos de o stewardesă.

Totul a început când una dintre stewardesele din avion i-a cerut unei pasagere să-și pună telefonul pe “modul avion” înainte ca aeronava să decoleze de pe Aeroportului Internațional Fort Wayne, Indiana, SUA. Incidentul a avut loc în timpul zilei de sâmbătă, 23 iunie.

Citiți și Aterizare de urgență. Un pasager a contactat o boală rară

Aceasta a așteptat iritată ca pasagera să-i urmeze instrucțiunile. Apoi a avertizat-o că dacă continuă să nu o asculte va fi nevoită să întoarcă avionul și să o dea afară.

După ce pasagera a urmat instrucțiunile stewardesei, aceasta a revenit pentru a o acuza pe nedrept că a făcut opusul. Alți pasageri au sărit în apărarea femeii. Stewardesa informase deja turnul de control despre un incident la bord, iar avionul a fost întors la poarta de îmbarcare.

Incidentul a stârnit controverse pe Twitter.

Toți pasagerii care i-au luat partea femeii în cauză au fost dați jos din avion de autoritățile care au intervenit. Din postările pasagerei afectate, în mediul online, reiese că stewardesa a dat dovadă de comportament rasial.

Citiți și VIDEO. Un pasager agresiv verbal insultă o stewardesă Wizz Air

Una dintre pasagerele date jos se deplasa către Texas, unde băiatul său urma să aibă o operație la inimă. Compania aeriană Delta a refuzat să comenteze incidentul. Pasagerilor nu le-a fost asigurată cazarea sau alte servicii. Zborul din care au fost dați jos era ultimul din zi, din Indiana către Texas. Bărbatul cu fiul său au plătit pentru camera de hotel a femeii care urma să ajungă în Texas.

Incidentul a fost comentat pe Twitter, iar Delta a răspuns cu un mesaj în care afirma că toți pasagerii au fost tratați corespunzător cu politica companiei.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close