VIDEO. Un pasager agresiv verbal insultă o stewardesă Wizz Air

Andrei Beldiman, 27 iun.. 2018

Un pasager agresiv care susține că este musulman, a insultat o stewardesă Wizz Air. El susține că aceasta i-a servit porc în loc de curcan.

Incidentul a avut loc duminică, 24 iunie, la bordul unui avion pe ruta Londra Luton – Skopje, Macedonia.

Pasagerul a comandat un sandviș cu curcan, în valoare de 4,50 euro și o sticlă de apă plată, 2 euro.

În timpul zborului a afirmat că sandvișul nu avea gust de curcan. După ce a văzut cuvântul “șuncă” pe ambalaj a izbucnit într-o serie de insulte la adresa stewardesei care l-a servit.

Citiți și VIDEO. O aterizare de urgență a cauzat momente șocante la bordul unui avion

Vă prezentăm în continuare videoclipul filmat în timpul incidentului.

Cuvintele triviale și atitudinea agresivă au fost înregistrate video de pasagerul aflat pe locul din stânga lui.

Stewardesa i-a explicat politicos că produsul nu conține porc, iar șunca se referă strict la modul în care a fost procesată carnea. În ciuda explicațiilor, pasagerul a afirmat că este împotriva credințelor sale musulmane.

În timpul videoclipului pasagerul afirmă că lucrează în restaurant și știe ce este șunca. Șunca este porc, iar sandvișul nu are gust de curcan, ci de porc. Stewardesa își păstrează calmul și merge pentru a-i aduce banii înapoi. În acest timp pasagerul o înjură și apoi afirmă că ea este obraznică cu el.

Citiți și Incidente aviatice: curse deviate din cauza geamurilor crăpate

Cu toate că și un alt însoțitor de zbor vine și îi explică pasagerului modul în care a fost procesată carnea, acesta continuă să își susțină ideea.

Pasagerul care a înregistrat videoclipul a declarat pentru Sun Online că bărbatul agresiv era foarte iritant pentru cei din jur. La rândul lui acesta a comentat că dacă nu erau atâți oameni în jur ar fi fost și mai nervos. Compania Wizz Air nu a făcut nicio declarație.

← Close