Aterizare de urgență. Un pasager a contactat o boală rară

Andrei Beldiman, 28 iun.. 2018

Un avion al companiei aeriene Transavia a efectuat o aterizare de urgență din cauza mirosului de nesuportat al unui pasager cu o boală rară de piele.

Zborul Transavia decolase din Gran Canaria către Amsterdam și a aterizat de urgență în Portugalia.

Pasagerilor li s-a făcut rău din cauza mirosului unui bărbat aflat la bord. Bărbatul de origine rusă și-a pierdut viața ulterior din cauza necrozei, informează De Telegraaf.

Pasagerul de sex masculin, identificat acum ca fiind muzicianul rock rus Andrey Suchilin, mirosea atât de puternic încât ceilalți pasageri au început să leșine și să vomite. Mai mulți pasageri au spus că mirosul era “insuportabil” și că omul era “nesplălat”.

Pasagerul în vârstă 58 de ani s-a îmbolnăvit în timpul vacanței din Insulele Canare. Infecția a provocat moartea țesutului corporal, rezultând mirosul.

Citiți și VIDEO. Un pasager agresiv verbal insultă o stewardesă Wizz Air

Conform Newsweek, soția acestuia, Lidia, a scris pe Facebook că soțul său a căutat ajutor medical înainte de a pleca din Spania. Doctorii i-au spus că este vorba despre o infecție normală luată de pe plajă și i-au prescris antibiotice. Starea lui de sănătate s-a înrăutățit în timpul zborului către Amsterdam.

Un pasager belgian, pe numele său Piet van Haut, a declarat pentru Express că bărbatul “duhnea de parcă nu se spălase de săptămâni bune.”

Însoțitorii de zbor au încercat să-l țină în carantină, în baia avionului, în timp ce pilotul a schimbat ruta.

Aeronava Boeing 737 a aterizat pe aeroportul din Faro, Portugalia, unde pasagerul a fost preluat de personalul medical.

Citiți și VIDEO. O aterizare de urgență a cauzat momente șocante la bordul unui avion

Într-o declarație făcută de compania aeriană Transavia pentru Express, aceasta a confirmat că aterizarea a fost făcută din motive medicale.

“Putem confirma că în data de 29 mai a avut loc o escală a zborului HV5666 (Las Palmas de Gran Canaria – Amsterdam) în Faro (Portugalia). Aceasta a fost făcută ca măsură de precauție, în raport cu un pasager, din motive medicale “, a declarat un purtător de cuvânt al companiei prin e-mail.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close