Rutele Cobrex Trans au fost anulate din motive comerciale

Andrei Beldiman, 07 iun.. 2018

Toate rutele Cobrex Trans au fost anulate. După ce a anunțat rutele de la Suceava, compania aeriană invocă motive comerciale pentru sistarea activității.

Cobrex Trans a anulat toate rutele regulate comerciale cu plecare de la Suceava.

Pe 4 aprilie anul curent, un operatorul aerian privat din România a anunțat că va efectua zboruri spre Madrid, Verona şi Bucureşti de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Suceava.

Din data de 16 aprilie au fost puse la vânzare biletele pentru cele trei destinaţii. Informațiile au fost oferite într-o conferinţă de presă, pe 4 aprilie, de către preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.

Din nefericire și spre surprinderea tuturor, Cobrex Trans a anunțat astăzi, 7 iunie, anularea tuturor rutelor din motive comerciale.

Citiți și despre Controlorii de trafic aerian intră, din nou, în grevă în Italia

Dintr-o declarație făcută de reprezentanții companiei reies următoarele:

„Operatorul aerian, Cobrex Trans, cu capital integral românesc, decide închiderea curselor de linie pe rutele București-Suceava, Suceava-Madrid (inclusiv retur) și București-Perugia, Perugia-Barcelona (inclusiv retur) din considerente operaționale. Rezervările de bilete pentru rutele menționate anterior nu vor mai fi disponibile începând cu 7 Iunie 2018.”

Compania afirmă că toți cei care au achiziționat deja un bilet, vor primi suma integrală înapoi.

„Pe această cale, compania aeriană COBREX TRANS asigură toți clienții că vor primi integral suma achitată pentru bilete. Banii pot fi recuperați de la agențiile de turism care au furnizat bilete sau direct de la operatorul aerian prin intermediul unei solicitări din partea clienților la numerele de telefon: 004.0741.245.337 sau 004.0741.245.338.”

Sursa: Airlinestravel.ro

Cursele Cobrex Trans spre Madrid, Verona şi Bucureşti urmau să fie operaţionale din 16 iunie, în zilele de luni şi joi. Preţul unui bilet care includea un bagaj de cală şi o masă caldă pornea de la 140 de euro pentru Madrid, de la 110 euro pentru Verona şi 60 de euro pentru Bucureşti.

Sperăm că toți cei care și-au cumpărat deja bilete vor reuși să-și recupereze investiția.

← Close