Operatorul român Cobrex va opera curse către Madrid, Verona și București

Andrei Beldiman, 04 apr.. 2018

Operatorul român Cobrex va începe să opereze curse spre Madrid, Verona şi Bucureşti de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Suceava.

Conform Agerpress un operatorul aerian privat din România va efectua zboruri spre Madrid, Verona şi Bucureşti de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Suceava.

Din 16 aprilie se vor pune în vânzare biletele pentru cele trei destinaţii. Informațiile au fost oferite într-o conferinţă de presă, astăzi, 4 aprilie, de către preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.

El a precizat că modernizarea aeroportului din Suceava a fost un proiect de succes.

„Salut destinaţiile mult aşteptate, în primul rând Madrid, dar şi Verona, dar şi rutele spre Bucureşti, pentru că avem dimineaţa dinspre Bucureşti şi seara târziu spre Bucureşti (…) Aşa cum stau lucrurile astăzi, pot să spun că este un capitol de succes. Aeroportul „Ştefan cel Mare” – Suceava, cel puţin în cele 21 luni de când s-au deschis cursele externe, din august 2016, are o dinamică foarte bună de creştere a numărului de pasageri în 2017, iar anul acesta avem o pornire foarte bună şi sperăm într-o creştere de 25-26%.”

Cursele Cobrex Trans spre Madrid, Verona şi Bucureşti vor fi operaţionale din 16 iunie, în zilele de luni şi joi.

Cursa Bucureşti – Suceava va pleca la ora 06:00 din Bucureşti şi va ajunge la Suceava la ora 07:00. Seara, cursa va pleca din Suceava la ora 23:15 şi va ajunge în Bucureşti la 00:15.

Cursa de Madrid va pleca din Suceava la ora 07:30 şi va ajunge la destinaţie la 11:45, iar din Madrid va pleca la ora 12:45 şi va ajunge la Suceava la ora 16:55.

Spre Verona cursa va decola din Suceava la ora 17:25 şi va ateriza la destinaţie la ora 19:55. În cele din urmă zborul din Verona va pleca la ora 20:30 şi va ajunge în Suceava la ora 22:45.

Preţul unui bilet care va include un bagaj de cală şi o masă caldă pornește de la 140 de euro pentru Madrid, de la 110 euro pentru Verona şi 60 de euro pentru Bucureşti.

Potrivit directorului comercial al operatorului, Ştefan Runcu, această companie este una „smart fly”, cu preţuri comparabile celor de tip „low cost”, fiind incluse în bilet toate serviciile ce sunt achitate separat la companiile low cost. Operează cu un avion Boeing 737-300 cu 148 de locuri, urmând să finalizeze procedura de leasing pentru un nou aparat Boeing necesar pentru back-up.

Citiți și despre:

← Close