Rută nouă Tallinn – Constanța, din iunie 2018

Andrei Beldiman, 13 iun.. 2018

O rută nouă Tallinn – Constanța, va fi inaugurată în cursul după-amiezii de sâmbătă, 16 iunie, pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu din județul Constanța.

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, și omologul său, Mateusz Morawiecki, urmează să fie prezenți, pe 16 iunie, la inaugurarea noii rute.

Evenimentul va avea loc pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu din județul Constanța. Apoi, în cadrul zilei de duminică, 17 iunie, se vor afla la Universitatea „Ovidius” Constanța unde va fi anunțat noul Consul Onorific al Estoniei la Constanța, cadru didactic universitar la instituția superioară de învățământ de la malul mării.

Citiți și Rută nouă Ryanair, Cluj-Napoca – Londra, Southend

Nordica este compania aeriană estonă care va opera zborurile de pe ruta Constanța – Tallinn. Nordica a anunțat la începutul lunii septembrie 2017 lansarea a două noi rute pentru sezonul de vară a anului viitor. Nordica va zbura sezonal către orașul Ohrid din Macedonia și către Constanța, România.

Zborurile către malul Mării Negre vor fi operate începând cu data de 16 iunie până în 29 septembrie.

În perioada 16 Iunie – 27 Iunie, zborurile vor fi operate doar în zilele de sâmbătă. După această dată sacestea vor fi operate și în zilele de miercuri.

“Scopul nostru este de a căuta destinații de vacanță diferite și interesante, care ar putea oferi estonienienilor plăcerea de a le descoperi și unde nivelul prețurilor la nivel local oferă o oportunitate pentru o vacanță de vară caldă la prețuri accesibile. O mulțime de oameni au fost la Paris și Roma, însă România și Macedonia, cu natura și cultura lor fantastică, merită vizitate. La alegerea destinației, am considerat, de asemenea, că este important ca pasagerii să poată vizita mai multe țări la un moment dat”, a declarat Sven Kukemelk, Director Executiv Dezvoltare Afaceri al Nordica.

Citiți și Redeschiderea pistei 2 a Aeroportului Internațional Henri Coandă

Zborurile din capitala Estoniei către Constanța vor avea o durată de aproximativ două ore. Ele vor fi operate cu aeronave Caadair CRJ-900. Acestea au o capacitate de transport de 88 sau 90 de locuri, în funcție de configurație.

Biletele sunt disponibile pe Nordica.ee.

← Close