Rută nouă Ryanair, Cluj-Napoca – Londra, Southend

Andrei Beldiman, 13 iun.. 2018

O rută nouă Ryanair a fost anunțată astăzi, miercuri, 13 iunie. Clujenii vor beneficia de zboruri directe către capitala Marii Britanii.

Ryanair a anunțat astăzi, 13 iunie, prima sa rută din Cluj-Napoca către Londra Southend. Aeroportul din Cluj-Napoca este al cincilea din România, pe care operează cursele companiei low-cost.

Clujenii vor putea zbura către Londra de 3 ori pe săptămână.

Începând cu aprilie 2019, cursele Cluj-Napoca – Londra Southend vor avea loc de trei ori pe săptămână. Noua rută Ryanair va face parte din calendarul Vara 2019.

Citiți și Tarom depășește Ryanair la numărul de pasageri transportați către București

Orarul zborurilor Cluj – Londra cu Ryanair este următorul:

FR 2699 Cluj 12:05 – 12:45 Londra marți, joi
FR 2699 Cluj 13:05 – 13:45 Londra duminică
FR 2698 Londra 07:00 – 11:40 Cluj marți, joi
FR 2698 Londra 08:00 – 12:40 Cluj duminică

Olga Pawlonka, Sales & Marketing Manager CEE & Balkans, Ryanair, a declarat:
“Suntem încântați să anunțăm prima noastră rută din Cluj, un nou serviciu către Londra Southend care va debuta în aprilie 2019 și va fi operat cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, ca parte a programului nostru Vara 2019.”

Bilete la prețuri promoționale au fost deja puse la vânzare.

“Pentru a sărbători scoatem la vânzare locuri în promoție de la doar 24.99€ pentru călătorii în aprilie și care sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Vineri, 15 iunie. Pentru că se vor vinde rapid, dar și pentru a nu rata această promoție specială, clienții trebuie să grăbească și acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.”

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, domnul Viorel Federiga, a declarat:

„Aeroportul Internaţional Cluj, primul aeroport regional din România, felicită operatorul aerian Ryanair pentru anunţul startului zborurilor spre Cluj-Napoca. Aceasta va reprezenta o bună oportunitate pentru toţi pasagerii din Transilvania şi un pas important pentru dezvoltarea viitoare a aeroportului.”

Citiți și Toaleta unui avion Ryanair aflată în stare deplorabilă

Domnul David Ciceo, Director General al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, a precizat:

„Salutăm decizia Ryanair de a demara zboruri de la Cluj. Astfel, vom avea o nouă companie aeriană pe Aeroportul Internaţional Cluj, începând cu sezonul de vară 2019. Managementul aeroportuar a negociat cu Ryanair vreme de mai bine de 10 ani şi speră într-o colaborare constructivă benefică dezvoltării aeroportului dar şi a întregii regiuni. Pasagerii noştri vor aprecia cu siguranţă noua rută Ryanair spre Londra Southend precum şi ofertele de călătorie ale companiei pentru această rută.”


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>
← Close