Tarom depășește Ryanair la numărul de pasageri transportați către București

Andrei Beldiman, 12 iun.. 2018

Tarom depășește Ryanair în ceea ce privește numărul de pasageri pe care i-a transportat către capitală, în primele 5 luni ale acestui an.

Este o premieră pentru compania aeriană națională, Tarom.

Numărul de pasageri transportați de pe aeroportul internațional “Traian Vuia”, Timișoara, pentru primele cinci luni ale acestui an, arată o evoluție spectaculoasă a companiei Tarom.
Aceasta a reușit, pentru prima oară, să depășească compania aeriană low-cost Ryanair în ceea ce privește numărul de pasageri transportați.

În primele cinci luni ale lui 2018, aeroportul “Traian Vuia” – Timișoara a fost tranzitat de 600.076 pasageri.

În acest an, cea mai aglomerată lună, de pâna acum, a fost martie. În această perioadă, nici mai mult, nici mai puțin de 127.716 călători au decolat și aterizat pe aeroport.

Citiți și Redeschiderea pistei 2 a Aeroportului Internațional Henri Coandă

Destinația pe care Tarom a reușit, în premieră, să fie peste Ryanair este cea mai aglomerată rută internă, Timișoara – București și retur, conform pressalert.ro.

La începutul anului, în luna ianuarie, Tarom a transportat doar 8.932 de persoane comparativ cu Ryanair, 18.120. În luna februarie compania de stat a ajuns la 11.870 de pasageri, iar compania low-cost la 18.334 de oameni.

Cifrele companiei Tarom au crescut constant, aceasta depășind Ryanair în luna mai.

Astfel, în luna mai, numărul de pasageri Tarom, pe ruta Timișoara – București, a crescut la 18.430 de persoane, în timp ce Ryanair a înregistrat 17.892 de călători.

Citiți și Rută nouă Cluj – Atena, cu Aegean Airlines

“Aceste cifre sunt confirmarea faptului că strategia pe care am adoptat-o este una eficientă. Le mulțumesc celor care au călătorit cu noi că mi s-au alăturat în acest efort de a dovedi că Tarom este compania națională a tuturor românilor. În același timp, aceste creșteri de trafic ne obligă în fața pasagerilor să venim permanent cu oferte și destinații noi, cât mai bune pentru aceștia”, a declarar Wolff Werner, directorul general al Tarom.

← Close