VIDEO. Toaleta unui avion Ryanair aflată în stare deplorabilă

Andrei Beldiman, 13 iun.. 2018

Un pasager aflat la bordul unui avion Ryanair a dezvăluit imagini incredibile din toaleta aeronavei.

Pasagerul care s-a plâns de lipsa de igienă din toaleta avionului a fost ignorat de echipajul de bord.

Un pasager Ryanair care s-a plâns de condițiile mizere din toaleta de la bordul avionului a fost tratat cu indiferență de stewardese. Acestea i-au spus că nu este problema lor.

Conform independent.co.uk, Ben Perry călătorea din Comiso, Italia, către Londra când a făcut descoperirea. Pasagerii erau deja iritați de faptul că avionul a decolat cu o întârziere de câteva ore.

Citiți și Ryanair informează despre o înșelătorie care promite zboruri gratuite

Într-un clip postat pe Twitter, Perry dezvăluie condițiile puțin sanitare găsite în toaleta avionului. Murdăria este peste tot, pe oglindă, chiuvetă și toaletă. Urmăriți în continuare clipul.

Când a informat personalul companiei Ryanair, Perry declară că a fost respins, determinându-l să comenteze că îngrijirea clienților nu era “foarte importantă”.

Citiți și Pasagerii consideră derutante noile reguli pentru check-in Ryanair

Perry a declarat pentru The Independent că “toaleta era un pericol pentru sănătate” și că “nu va mai folosi niciodată [Ryanair]”.

Zborul a fost întârziat din cauza lipsei de personal pentru controlul traficului aerian.

Un purtător de cuvânt al companiei Ryanair a declarat: “Toate aeronavele Ryanair sunt curățate temeinic de către profesioniști, la sfârșitul fiecărei zile, în conformitate cu standardele din industrie. Echipajul de cabină efectuează o verificare a cabinei și verificarea toaletei la sfârșitul fiecărui zbor”. Ryanair a declarat și că zborul a fost amânat din cauza lipsei de personal din departamentul de control al traficului aerian. Cu toate acestea zborul a fost întârziat cu două ore, nu patru, așa cum a spus Perry în tweet-ul său.

Într-un studiu recent, realizat de AirHelp, Ryanair a obțint poziția a 5-a în topul celor mai rele companii aeriene în 2018.

← Close