Primul zbor Qatar Airways către Antalya, Turcia

Andrei Beldiman, 15 iun.. 2018

Primul zbor comercial direct al companiei Qatar Airways către Antalya a aterizat în această dimineață pe Aeroportul Antalya, inaugurând cea mai recentă destinație turcă a companiei aeriene premiate internațional.

Zborul marchează inaugurarea cele de-a 7-a destinații a companiei Qatar Airways în Turcia și este al treilea nou traseu turcesc pentru compania aeriană în 2018.

Serviciul de sezon către Antalya va fi operat cu un Airbus A320 până pe 30 septembrie.

Antalya este cel mai mare oraș de pe coasta mediteraneană turcească și se mândrește cu 400 de kilometri de plaje cu nisip alb și golfuri izolate.

Vizitatorii se pot bucura de numeroasele hoteluri din orașele de coastă Alanya, Side, Belek, Kas și Kalkan. De asemenea pot alege o excursie la Perge, Aspendos, Termesoss sau Cascadele Duden.

Iubitorii de scufundări pot explora orașul de sub apă, lângă Kekova. Iubitorii de golf își pot perfecționa abilitățile sportive la diferitele cursuri de clasă mondială din Belek.

Citiți și Plouă cu turiști în Antalya. Peste 2,6 milioane de pasageri au vizitat provincia turcă

Directorul companiei aeriene Qatar Airways este mulțumit de noua rută.

Directorul executiv al companiei Qatar Airways, Akbar Al Baker, a declarat: “Suntem încântați să lansăm servicii directe către Antalya, cea de-a șaptea destinație din Turcia, la numai o zi după ce am început serviciile directe către stațiunea turcă Bodrum.”

“Aceste noi rute întăresc și aprofundează legăturile deja puternice care există între Qatar și Turcia. Antalya este o destinație majoră în timpul sezonului de agrement de vară, datorită locației sale pe coasta Mediteranei, o parte deosebit de frumoasă a țării. Suntem încântați să putem prezenta turiștilor destinația Antalya și tot ce are de oferit aceasta.”

Citiți și Noul serviciu Super Wi-Fi Qatar Airlines este revoluționar

Qatar Airways va zbura de două ori pe săptămână din Qatar către Antalya, Turcia. Zborurile vor fi efectuate la standarde de 5 stele. Vor fi folosite aeronave Airbus A320, cu 12 locuri în clasa business și 132 de locuri în clasa economică.

Serviciul de sezon va fi operat în fiecare zi de miercuri și duminică.


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>
← Close