Noul serviciu Super Wi-Fi Qatar Airlines este revoluționar

Andrei Beldiman, 16 mai. 2018

Super Wi-Fi Qatar Airlines, pasagerii companiei aeriene vor beneficia de conexiune internet de ultimă generație pentru a accesa paginile favorite în timpul zborului.

Qatar Airways declară că noul său „Super Wi-Fi” poate atinge viteze de 50 megabiți pe secundă, o viteză mai mare decât cele oferite de diferite companii de specialitate, la domiciliu.

Noul serviciu de internet este lansat progresiv pe aeronavele Boeing 777 și Airbus A350 ale transportatorului din Doha și utilizează tehnologia Inxarsat GX Aviation.

Tipurile de viteze de descărcare pe care Qatar le va oferi prin noul serviciu Wi-Fi ar permite pasagerilor să facă tot ceea ce fac acasă, inclusiv conectarea la serviciile de streaming, cum ar fi Netflix.

Citiți și despre cele mai valoroase companii aeriene din lume.

Qatar va oferi serviciul gratuit pentru prima oră, cu o taxă de $10 pentru un zbor în întregime, dacă doriți să vă prelungiți sesiunea.

Șeful executiv Qatar Airlines, Akbar Al Baker, a declarat că compania aeriană a fost primul transportator din regiunea Orientului Mijlociu – Africa de Nord (MENA) care va oferi conectivitatea în bandă largă, de mare viteză, oferind un conținut bogat, fără restricții.

„Călătorii de afaceri, în special, vor putea să-și maximizeze eficiența la „biroul din cer” continuandu-și munca la înălțime.”, a spus el.

Inmarsat este aceeași companie care oferă serviciul de urmărire bazat pe distanțe, care monitorizează zborurile companiei aeriene în întreaga lume.

Citiți și despre companiile aeriene care nu au avut niciodată un accident de avion.

„Acest serviciu fără precedent adaugă un plus la confortul oferit la bord pasagerilor, de către compania aeriană de cinci stele. Acesta le permițând pasagerilor să navigheze pe internet, să vadă videoclipuri, să verifice mediile sociale și multe altele în timpul zborurilor”, a declarat Philip Balaam, președintele Inmarsat Aviation.

Compania Q.C.S.C., care operează sub numele de Qatar Airways, este transportatorul de stat al Qatarului. Sediul acesteia este în Turnul Qatar Airways din Doha. Compania aeriană operează o rețea care leagă peste 150 de destinații internaționale în Africa, Asia Centrală, Europa, Orientul Îndepărtat, Asia de Sud, Orientul Mijlociu, America de Nord, America de Sud și Oceania. Avioanele companiei au baza principală la Aeroportul Internațional Hamad. Flota Qatar Airways numără peste 180 de aeronave. Grupul Qatar Airways are peste 40.000 de angajați, dintre care 24.000 lucrează direct pentru Qatar Airways. Transportatorul este membru al Alianței Oneworld din octombrie 2013, primul operator de transport din Golf, care a semnat cu una dintre cele trei alianțe ale companiilor aeriene. Compania aeriană face parte din cele 10 companii de 5 stele din lume și investește constant în statutul său la nivel internațional.

← Close