Categories: News

Otopeni: Aeroportul înseamnă mai mult decât avioane. Este despre oameni!”

Astăzi, 7 aprilie 2021, pe canalele media, dar și în terminalul de pasageri al Aeroportului Henri Coandă, Compania Națională Aeroporturi București lansează campania: „Aeroportul înseamnă mai mult decât avioane. Este despre oameni!”

Campania are ca scop prezentarea echipei aeroportuare, de la lucrătorii de pe platformă până la cei de la Informații, de la pompieri până la managementul de vârf, de la asistența medicală de urgență până la controlul suprafețelor de mișcare pentru operarea în condiții de siguranță a aeronavelor, de la igienizarea terminalelor până la andocarea avioanelor la pozițiile de staționare. Oamenii aeroportului sunt cei de care depinde siguranța, securitatea și confortul pasagerilor și însoțitorilor – fie că aceștia sunt pasageri obișnuiți, fie că au o problemă de sănătate sau de mobilitate, fie că sunt din categoria VIP sau Business – cei care de obicei rămân „în umbra” piloților și însoțitorilor de bord.

Campania se desfășoară sub sloganul „Aeroportul înseamnă mai mult decât avioane. Este încredere! Este pasiune! Este profesionalism! Este despre oameni!”

„Ca pasager, fie la îmbarcarea către destinația dorită, fie la sosirea pe aeroport, ai ocazia să vezi numai „vârful aisbergului”, acea interfață prin care apreciezi aeroportul ca fiind sigur, confortabil și eficient. În spate însă, este munca, dedicația și profesionalismul zecilor de anomimi din aeroport, a căror misiune esențială este satisfacția pasagerilor și a companiilor aeriene. Aeroportul este un angrenaj complex și buna funcționare depinde de fiecare dintre noi în parte. Onorăm prin această campanie contribuția fiecărui om din aeroport.” – a declarat Cosmin Peșteșan, director general al CNAB.

Campania de promovare reprezintă o radiografie a meseriilor specifice activității aeroportuare, ce se constituie totodată într-o carte de vizită a profesionalismului și a vocației oamenilor care își desfășoară activitatea pe cele două platforme aeroportuare aflate în administrarea CNAB.

Adrian

Share
Published by
Adrian

Recent Posts

Carantină obligatorie pentru românii care vor să meargă în Italia

Noi reguli de călătorie pentru românii care merg în Italia. Autoritățile din Italia vor impune…

4 săptămâni ago

Leonardo: prezență locală solidă și cele mai bune produse în domeniu ce îndeplinesc cerințele elicopterelor militare multirol din România

Leonardo, o companie lideră la nivel mondial în domeniul aerospațial, de apărare  și securitate, se…

2 luni ago

Airbus Helicopters și IAR își extind parteneriatul strategic și pentru elicopterul H145M

Airbus Helicopters și IAR au semnat un acord de Cooperare Industrială în vederea personalizării elicopterului…

2 luni ago

Noua listă galbenă valabilă din 15 martie 2021 la intrarea în România. Certificatele de vaccinare

Din 15 martie 2021 este actualizată lista țărilor din zona galbenă, la care se aplică…

2 luni ago

Wizz Air lansează trei noi rute spre Cluj-Napoca cu Zakynthos și Mykonos, și Iași cu Santorini,

Wizz Air a anunțat astăzi trei noi rute din România către Grecia. Wizz Air va…

2 luni ago

10 destinații spectaculoase pentru concediul din această vară

Vacanțele pot deveni din nou ce au fost până la izbucnirea pandemiei. Țările își redeschid…

2 luni ago

Acest site folosește cookies.