Oprire de urgență. Zbor întârziat din cauza unui pasager sub influența alcoolului

Andrei Beldiman, 11 iun.. 2018

Un zbor întârziat din cauza unui pasager aflat sub influența alcoolului, a cauzat iritare în rândul pasagerilor. 3 ore pierdute din cauza purtării nefirești a unui bărbat.

Un avion al companiei aeriene Jet2, pe ruta Belfast, Irlanda, către Ibiza, Spania, a aterizat de urgență în Toulouse, Franța.

Incidentul produs la bordul avionului a implicat un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice. Atitudina lui colerică a devenit foarte rapid agresivă.

Citiți și Incident aviatic ciudat. Avionul a schimbat ruta din cauza unui pasager

Pasagerul neidentificat făcea parte dintr-un grup care mergeala Ibiza pentru a sărbători ultima seară de burlăcie a unui prieten.

Pasagerul era deja amețit când a urcat la bordul avionului. El a continuat să consume băuturi alcoolice chiar dacă stewardesele nu l-au mai servit. Acesta a deschis o sticlă pe care o avea de la duty-free.

Bărbatului i-a fost interzis pe viață să mai călătorească cu compania aeriană.

O pasageră de la bordul zborului Jet2 LS397 a declarat pentru BBC că „atitudinea deplorabilă a bărbatului era atât de rea încât pilotul a ieșit din cockpit pentru a interveni.”

„”Căpitanul s-a prezentat, l-a avertizat cu adevărat și a reiterat că doar alcoolul cumpărat la bord ar putea fi consumat în timpul zborului, iar băuturile din duty-free nu pot fi consumate”. Pasagera călătorea cu partenerul ei și cu copilul în vârstă de patru luni.

Citiți și Incident aviatic. 17 persoane afectate din cauza unui miros ciudat

Bărbatul a devenit agresiv verbal în momentul în care stewardesele au refuzat să-i mai servească alcool.

După aterizarea forțată în Toulouse, Franța, pilotul i-a avertizat pe ceilalți membrii ai grupului de burlaci că dacă acest tip de comportament va continua, va fi nevoit să facă o aterizare de urgență în Barcelona și îi va da jos pe toți.

Din cauza acestui incident avionul a ajuns cu o întârziere de 3 ore la destinație.

În timpul aterizării din Franța pasagerii au rămas la bord. Un număr mare de copii aflați în avion erau foarte anxioși. Un zbor care inițial trebuia să dureze 3 ore, a ajuns la destinație după 6 ore.
Un alt pasager aflat la bord a afirmat a afirmat că bărbatul implicat în incident avea o păpușă gonflabilă cu el înainte de îmbarcare. „La 7 dimineața nu era ceea ce copiii mei aveau nevoie să vadă.”

Un purtător de cuvânt al Jet2 a declarat: „Este foarte clar că consumul de alcool în mod ilicit a contribuit la acest comportament. În consultare cu căpitanul a trebuit să luăm decizia neobișnuită de a devia aeronava, pe măsură ce situația de la bord a escaladat și bărbatul a fost scos din aeronavă cu ajutorul poliției din Toulouse „.

← Close