Incident aviatic ciudat. Avionul a schimbat ruta din cauza unui pasager

Andrei Beldiman, 01 iun.. 2018

Nu în fiecare zi aflăm despre un incident aviatic ciudat. De data aceasta vorbim despre o cauză care provoacă disconfort.

Un avion plin de turiști a fost forțat să se abată de la ruta inițială din cauza mirosului înțepător al unui pasager. Mirosul acestuia era atât de pregnant încât alți pasageri au vomitat și au leșinat.

O aeronavă Boeing 737 aparținând companiei Transavia efectua cursa de pe Aeroportul Schiphol(Olanda) cu destinația Gran Canaria. În schimb a aterizat în Faro, Portugalia.

La un moment dat în timpul zborului, echipajul de la bord a raportat că au încercat să pună pasagerul în cauză în carantină. Acesta a fost închis în toaleta aeronavei înainte ca piloții să ia decizia de a schimba ruta inițială.

Citiți și despre incident în avion: o femeie acuză un pasager pentru gesturi indecente.

Pasagerii au devenit din ce în ce mai iritați de odoarea impregnantă a pasagerului, până la punctul în care au început să vomite, iar unii chiar să leșine.

Din cauza incidentului, avionul a aterizat în Faro, regiunea Algarve, sudul Portugaliei.

O fotografie făcută de unul dintre pasageri arată cum personalul medical a ridicat pasagerul urât mirositor din avion.

Sursa: dailymail.co.uk

Unul dintre pasagerii aflați la bord, belgianul Piet van Haut a descris odoarea pasagerului ca fiind de nesuportat. El a adăugat că acesta mirosea de parcă nu se spălase de săptămâni.

Compania Transavia a confirmat aterizarea de urgență pentru publicația MailOnline Travel spunând că incidentul s-a produs din motive medicale. Incidentul a avut loc pe zborul HV5666.

Nu este cunoscut motivul pentru care bărbatul mirosea atât de rău sau ce probleme medicale avea.

Un reprezentant al companiei aeriene a afirmat: “Avionul a deviat din motive medicale, dar este în totalitate adevărat că pasagerul mirosea un pic cam rău.”

Citiți și despre incident la bordul unui avion: gestul unui pasager i-a adus arestul.

În mod ciudat nu este primul incident de acest gen care se întâmplă la bordul unuia dintre avioanele companiei Transavia în acest an.

În februarie un avion care se deplasa pe ruta Dubai – Amsterdam a efectuat o aterizare de urgență în Viena. Cauza: un pasager nu se mai putea opri din a flatula, ceea ce a cauzat un val imesn de indignare în rândul celorlalți aflați la bord.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close