Incident în avion. O femeie acuză un pasager pentru gesturi indecente

Andrei Beldiman, 31 mai. 2018

Un incident în avion aduce în prim plan un pasager care a avut un comportament total indecent. Femeia aflată în stânga lui a atenționat compania aeriană și o anchetă este în desfășurare.

Un pasager a fost acuzat că se atingea într-un mod sexual în timp ce se uita la filme pentru adulți, la bordul unui avion de pasageri.

Compania aeriană Southwest Airlines a început o anchetă privind un bărbat, după ce pasagera care stătea lângă el l-a acuzat că se uita la filme pentru adulți pe iPad-ul său.

Elly Shariat, consultant în relațiile cu publicul, a postat pe Twitter în timp ce se afla la bordul unui avion al Southwest Airlines. Aceasta a trimis un mesaj către contul oficial al companiei aeriene pentru a informa despre situația care se desfășura chiar lângă ea.

Citiți și despre incident la bordul unui avion: un pasager agresiv a urinat pe scaun.

„Am petrecut întregul zbor lângă un bărbat care are un iPad pe măsuță și care se uită la filme pentru adulți, fără a folosi căști sau altceva.” Acesta a fost mesajul inițial al lui Elly.

Ea a adăugat că deja de două ori corpul bărbatului a început să tremure marcând atingerea apogeului și că este dezgustată de aceste acțiuni.

Compania aeriană a răspuns afirmând că nu este genul de lucru pe care îl doresc la bordul aeronavelor sale.

De asemenea au îndemnat-o să anunțe însoțitorii de zbor. Elly a răspuns că nu are cum să facă acest lucru. Ea era prinsă între bărbat și un alt pasager care doarme dus. Elly a continuat să posteze actualizări pe Twitter.

Citiți și despre incident pe aeroport: pasagerii sunt evacuați.

Un mesaj descrie exact situația stângenitoare și momentele anxioase prin care a trecut. A adăugat că la finalul cursei bărbatul a întrebat-o dacă i0a plăcut spectacolul.

Compania aeriană a afirmat pentru TMZ că investighează incidentul. Elly a refuzat voucherul pentru o cină gratuită din partea companiei.

← Close