Incident la bordul unui avion. Un pasager agresiv a urinat pe scaun

Andrei Beldiman, 30 mai. 2018

Un nou incident la bordul unui avion a avut în prim plan un pasager agresiv. Acesta a primit o amendă usturătoare pentru acțiunile întreprinse.

Un pasager aflat sub influența băuturilor alcoolice a cauzat haos la bordul unei aeronave.

Pasagerul irlandez a început prin a hărțui însoțitoarele de zbor după ce acestea au refuzat să-i mai servească alcool. Apoi, echipajul a pornit semnalul pentru centura de siguranță într-o încercare de a opri situația creată, dar pasagerii au fost lăsați să folosească în continuare toaleta.

Citiți și despre incident pe aeroport: un pasager s-a stins din viață după ce a căzut dintr-un avion.

Shane O’Grady, în vârstă de 30 de ani, a continuat să aibă un comportament neadecvat și să vorbească indecent. Totul a culminat cu acesta urinând pe locul în care se afla, spre marea mirare a pasagerilor și a personalului de cabin crew.

Echipajul i-a oferit pasagerului un costum pentru dormit în care să se schimbe, cu toate că acest lucru este rezervat de obicei doar pasagerilor de la clasa întâi.

Incidentul s-a petrecut la bordul unui zbor din Las Vegas către Gatwick.

La aterizare poliția a urcat la bordul avionului și l-a escortat pe pasagerul O’Grady. Ulterior acesta a fost arestat.

Pasagerul irlandez a primit o amendă de 1.000 de lire sterline, aproximativ 530 ron.

Incidentul a avut loc la bordul unei aeronave a companiei aeriene Virgin Atlantic, un Boeing 747. Călătoria din Las Vegas către Gatwick a durat aproximativ 10 ore.

Citiți și despre incident în aeroport: un bărbat și-a pierdut viața după ce a căzut de la etaj.

Călătorul care a cauzat probleme s-a prezentat la tribunalul Crawley Magistrates’ Court unde a fost acuzat de consum de alcool în exces la bordul unei aeronave de pasageri.

Un reprezentant al companiei Virgin Atlantic a afirmat: “Siguranța și bunăstarea clienților și a echipajului nostru este prioritatea noastră de vârf și nu vom tolera nici un comportament care compromite acest lucru.”

← Close