Incident pe aeroport. O geantă suspectă cauzează panică. Pasagerii sunt evacuați

Andrei Beldiman, 30 mai. 2018

Incident pe aeroport. Pachet suspect interceptat pe Aeroportul Internațional din Nashville. Zona de dinaintea controlului de securitate a fost evacuată.

Sute de pasageri au fost evacuați din zona de dinainte controlului de securitate de pe Aeroportul Internațional din Nashville, SUA.

Un bagaj suspect a provocat panică în rândul tuturor celor aflați pe aeroport.

ACTUALIZARE, 30 mai 2018, 17:35

A fost confirmat că bagajul suspect nu era periculos. Pasagerii au revenit în aeroport. Aeroportul Internațional din Nashville este înțesat cu oameni. Jurnalista Blayke Roznowski, aflată la fața locului, a postat un clip pe platforma de social-media, Twitter.

Incidentul a fost raportat înaintea orei 08:00, ora loaclă, miercuri, 30 mai 2018.. Un câine antrenat pentru detectarea bombelor a mirosit o geantă suspectă. O amenințare reală nu a fost încă confirmată.

Citiți și despre decesul supect al unui pasager pe aeroport.

Echipa de intervenție a aeroportului a răspuns prompt.

De pe platforma Twitter aflăm că s-a format o coadă de mașini la intrarea în aeroport.

Aceasta este durata în care poate fi parcursă distanța de la intrarea în aeroport până în zona afectată. Datele sunt de pe website-ul oficial al aeroportului.

Nu au fost anunțate zboruri anulate sau reprogramate.

Metro Police a blocat intrarea către aeroport dinspre Donelson Pike și intrarea principală. Mai mulți oameni au ieșit din mașini și mergă către terminal, cel mai probabil necunoscând situația.

← Close