Incident pe aeroport. O geantă suspectă cauzează panică. Pasagerii sunt evacuați

Andrei Beldiman, 30 mai. 2018

Incident pe aeroport. Pachet suspect interceptat pe Aeroportul Internațional din Nashville. Zona de dinaintea controlului de securitate a fost evacuată.

Sute de pasageri au fost evacuați din zona de dinainte controlului de securitate de pe Aeroportul Internațional din Nashville, SUA.

Un bagaj suspect a provocat panică în rândul tuturor celor aflați pe aeroport.

ACTUALIZARE, 30 mai 2018, 17:35

A fost confirmat că bagajul suspect nu era periculos. Pasagerii au revenit în aeroport. Aeroportul Internațional din Nashville este înțesat cu oameni. Jurnalista Blayke Roznowski, aflată la fața locului, a postat un clip pe platforma de social-media, Twitter.

Incidentul a fost raportat înaintea orei 08:00, ora loaclă, miercuri, 30 mai 2018.. Un câine antrenat pentru detectarea bombelor a mirosit o geantă suspectă. O amenințare reală nu a fost încă confirmată.

Citiți și despre decesul supect al unui pasager pe aeroport.

Echipa de intervenție a aeroportului a răspuns prompt.

De pe platforma Twitter aflăm că s-a format o coadă de mașini la intrarea în aeroport.

Aceasta este durata în care poate fi parcursă distanța de la intrarea în aeroport până în zona afectată. Datele sunt de pe website-ul oficial al aeroportului.

Nu au fost anunțate zboruri anulate sau reprogramate.

Metro Police a blocat intrarea către aeroport dinspre Donelson Pike și intrarea principală. Mai mulți oameni au ieșit din mașini și mergă către terminal, cel mai probabil necunoscând situația.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close