Incident pe aeroport. Un pasager s-a stins din viață după ce a căzut dintr-un avion

Andrei Beldiman, 30 mai. 2018

Un nou incident pe aeroport s-a încheiat cu pierderea vieții unui pasager. Acesta a căzut din avionul aflat pe pistă în urma unei situații tensionate.

ACTUALIZARE, 30 mai 2018, ora 17.00

Numele pasagerului care și-a pierdut viața pe aeroportul turcesc este Andrew Westlake. Acesta era în vacanță cu partenera sa și fiica lor infantă. Mama acestuia a rămas fără cuvinte la aflarea informațiilor. Noi informații susțin că pasagerul nu a alunecat din avion ci a comis suicid aruncându-se de la un balcon din aeroport. Un alt pasager aflat în apropierea lui Westlake a declarat că acesta și-a dorit “să se termine totul odată.” Sursa: mirror.co.uk.

Pasagerul în vârstă de 30 de ani era recalcitrant iar însoțitorii de bors au încercat să-l dea jos de la bordul avionului. Acesta a căzut printr-o ușă.

Acest incident pe aeroport a avut loc în cursul zilei de marți, 29 mai 2018, pe aeroportul turcesc Dalaman, în sud-vestul țării.

Media locală a afirmat că echipajul de bord încerca să-l dea jos pe pasagerul nervos, când acesta a alunecat printr-o ușă și a căzut. Pasagerul și-a pierdut cunoștința și a fost transportat la spital. Doctorii au constatat că acesta avea mai multe coaste rupte.

Citiți și despre un alt incident în aeroport: un bărbat și-a pierdut viața după ce a căzut de la etaj.

Din nefericire pasagerul nu și-a recăpătat cunoștința și a decedat în timpul zilei, conform ziarului Hurriyet.

Ulterior informații despre acesta au ieșit la suprafață. Se pare că el petrecuse ultimele 3 zile pe aeroport, în încercarea de a găsi un bilet de avion pentru a pleca acasă. Aceasta își pierduse biletul inițial. După ce, în sfârșit, a reușit să urce în zborul de la ora 3 dimineața, a început să se certe cu personalul de la bord.

Pasagerul a fost rugat să părăsească aeronava deoarece prezenta un risc pentru siguranța zborului.

O investigație a fost lansată.

Un purtător de cuvânt al Ministerului de Externe a spus: “Susținem familia unui britanic după moartea sa în Turcia și suntem în contact cu autoritățile locale”, relatează telegraph.co.uk.

Citiți și despre un pasager care s-a stins din viață pe Aeroportul Internațional “Henri Coandă”.

Aeroportul Dalaman este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Turcia. Acesta servește stațiuni de pe litoral, inclusiv Marmaris și Fethiye, care sunt populare pentru turiștii britanici.

Aproximativ patru milioane de pasageri trec prin aeroport în fiecare an. De asemenea pe acesta sunt operate zboruri ale companiilor aeriene britanice EasyJet, și chartere sezoniere operate de Thomson Airways.

← Close