KLM îmbunătățește meniul economy class pe zborurile de lungă durată

Andrei Beldiman, 21 iun.. 2018

Compania aeriană olandeză KLM îmbunătățește meniul economy class. Pasagerii care aleg zborurile de lungă durată vor beneficia de opțiuni culinare noi.

Pasagerii vor putea alege dintr-o paletă variată de preparate și snacksuri în funcție de durata zborului și de ruta aleasă.

Potrivit transportatorului, noul serviciu de masă va include “o varietate de mâncăruri calde, o salată mare, cu ingrediente variate și un desert” pentru zborurile intercontinentale pe timp de zi, Pentru zborurile intercontinentale medii și mai lungi “selecția gustărilor va fi extinsă și va cuprinde și înghețată, dulciuri și gustări savuroase”.

KLM a anunțat recent un nou acord pentru servirea cafelei companiei Douwe Egberts pe zborurile sale.

Citiți și Descoperiți noul meniu Ryanair de la bordul avioanelor

Începând de la 1 iulie, noul serviciu economic va fi disponibil pe zboruri către nouă destinații. Acestea sunt Bonaire (via Aruba), Entebbe (via Kigali), Fortalezza, Osaka, Hong Kong, Houston, Seul, Rio de Janeiro și Vancouver.

Începând cu data de 28 octombrie 2018, KLM va extinde serviciul pe toate avioanele sale care servesc destinații intercontinentale.

Noul serviciu aduce cu el și scăderea personalului de zbor.

Cu toate acestea, KLM este renumită pentru că este o companie aeriană dificilă. Din punctul de vedere al KLM, noul serviciu va însemna o economie a costurilor pentru personalul de zbor.

Ceea ce KLM numește un serviciu economic nou și eficient înseamnă că un membru al personalului cabinei este mai puțin necesar pentru majoritatea serviciilor.

Citiți și Acesta este motivul pentru care să nu beți niciodată cafea sau ceai în avion

KLM declară că a ajuns la un “acord colectiv de muncă care include o clauză conform căreia va fi nevoie de un membru al echipajului în minus, pentru mai multe zboruri intercontinentale”.

Noul concept adoptat pentru clasa economică a fost conceput și în spiritul durabilității. Noile tăvi și tacâmuri sunt mai ușoare decât înainte și sunt reciclabile. În plus, suportul de hârtie de pe tavă a fost înlăturat, ceea ce înseamnă că, anual, milioane de foi de hârtie nu vor mai fi consumate

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close