Acesta este motivul pentru care să nu beți niciodată cafea sau ceai în avion

Andrei Beldiman, 09 iun.. 2018

În timpul unei călătorii se servesc întotdeauna cafea sau ceai în avion. Aflați acum de ce să evitați aceste băuturi.

Un însoțitor de zbor care lucrează pentru o companie aeriană americană renumită a dezvăluit de ce cafeaua este lucrul numărul 1 pe care să-l evitați la bord.

O ceașcă de ceai sau o cafea poate fi un preparat gustos în timpul zborului de dimineață sau în timpul unei călătorii pe distanțe lungi. Cu toate acestea nu veți putea niciodată să beți aceste preparate odată ce ați învățat secretul ascuns în spatele preparării lor.

În esență, apa folosită pentru ceai și cafea la bord este aceeași folosită pentru toaletele avionului și poate chiar să pună pasagerii în pericol.

Aceasta poate conține E. coli, Escherichia coli. Însoțitorul de bord american a afirmat că testele pentru această bacterie nu au fost trecute de compania aeriană în cauză.

Bine înțeles, nu toate companiile aeriene servesc apă contaminată, dar totuși, este inconfortabil să vă gândiți că ați putea să consumați ceva care să vă afecteze sănătatea.

Citiți și despre un avion cu români a aterizat de urgență. O femeie a făcut infarct la bord.

Așa că dacă vă doriți neapărat saă consumați cafeină pentru a fi plini de energie sau pentru că pur și simplu vă place, vă recomandăm să o faceți înainte de urcarea în avion.

Eschierichia coli (numită de asemenea și E. coli) este o bacterie ce poate cauza infecții serioase.

Mai multe sute de tipuri sau specii de E. coli trăiesc în mod obișnuit în tubul digestiv la oameni și animale. Unele specii produc o toxină puternică care determină diaree sanguinolentă și rar pot cauza probleme hematologice grave și chiar insuficiență renală, conform sfatulmedicului.ro.

Un focar de E.coli a lovit SUA săptămâna trecută, omorând cel puțin cinci persoane și îmbolnăvind alte 200. Poate cea mai rea veste este că anchetatorii din domeniu nu au reușit să identifice sursa clară a izbucnirii.

Citiți și despre de ce avioanele comerciale nu au parașute pentru pasageri.

Aproximativ 197 de persoane s-au îmbolnăvit, iar jumătate dintre aceștia au ajuns la spital. Unii au vorbit cu autoritățile, spunându-le că nu au mâncat legume contaminate, dar au intrat în contact cu oameni care au făcut acest lucru.

← Close