Un avion cu români a aterizat de urgență. O femeie a făcut infarct la bord

Andrei Beldiman, 09 mai. 2018

Un avion plin cu pasageri români a aterizat de urgență la Pisa, Italia. O femeie aflată la bord a suferit un infarct.

Un avion care zbura pe ruta București – Madrid a aterizat de urgenţă la Pisa, Italia, după ce o femeie a suferit un infarct în timpul zborului.

Incidentul a avut loc la aproximativ 30 de minute după ce avionul a decolat de pe Aeroportul Internațional Henri coandă, din Otopeni. Destinația finală a acestuia era capitala Spaniei, Madrid.

Este vorba despre zborul 2514 București – Madrid. Avionul a ajuns în cele din urmă la destinație. Acesta a avut peste 3 ore întârziere.

O pasageră aflată la bordul aeronavei a început să simtă rău. Aceasta a suferit un infarct. Aeronava a aterizat de urgență la Pisa, Italia.

Femeia a fost preluată de paramedicii italieni. Aeronava a decolat din nou către destinația finală, capitala Spaniei.

Incidentul a fost semnalat de România TV.

Cu o zi în urmă, o aeronavă Austrian Airlines a aterizat de urgență, pe Aeroportul Otopeni. Această aterizare de urgență a fost cauzată de motive tehnice.

Este vorba despre zborul Austrian Airlines #OS836 pe ruta Larnaca – Viena. Aeronava, un AirbusA320 (OE-LBY – 6 ani), a fost întâmpinată de echipajele de urgență.
Citiți mai multe detalii AICI.

De asemenea, descoperiți cum un avion a aterizat cu doar un motor în funcțiune.

Iată și 4 incidente neplăcute care se pot întâmpla în timpul unei vacanțe și cum să le evitați.

Pentru a evita piedicile pe care le puteți întâlni în cazul îmbolnăvirii sau accidentării, salvați-vă numerele de telefon de urgență ale țării în care aveți reședința, numărul ambasadei și adresa. Eventual interesați-vă de un doctor care vorbește cel puțin limba engleză în țara pe care o vizitați și adresa unui spital.

Aflați toate detaliile de care trebuie să țineți cont atunci când vi se fură actele de identitate, zborul este anulat sau bagajul vă este pierdut.

← Close