Un avion cu români a aterizat de urgență. O femeie a făcut infarct la bord

Andrei Beldiman, 09 mai. 2018

Un avion plin cu pasageri români a aterizat de urgență la Pisa, Italia. O femeie aflată la bord a suferit un infarct.

Un avion care zbura pe ruta București – Madrid a aterizat de urgenţă la Pisa, Italia, după ce o femeie a suferit un infarct în timpul zborului.

Incidentul a avut loc la aproximativ 30 de minute după ce avionul a decolat de pe Aeroportul Internațional Henri coandă, din Otopeni. Destinația finală a acestuia era capitala Spaniei, Madrid.

Este vorba despre zborul 2514 București – Madrid. Avionul a ajuns în cele din urmă la destinație. Acesta a avut peste 3 ore întârziere.

O pasageră aflată la bordul aeronavei a început să simtă rău. Aceasta a suferit un infarct. Aeronava a aterizat de urgență la Pisa, Italia.

Femeia a fost preluată de paramedicii italieni. Aeronava a decolat din nou către destinația finală, capitala Spaniei.

Incidentul a fost semnalat de România TV.

Cu o zi în urmă, o aeronavă Austrian Airlines a aterizat de urgență, pe Aeroportul Otopeni. Această aterizare de urgență a fost cauzată de motive tehnice.

Este vorba despre zborul Austrian Airlines #OS836 pe ruta Larnaca – Viena. Aeronava, un AirbusA320 (OE-LBY – 6 ani), a fost întâmpinată de echipajele de urgență.
Citiți mai multe detalii AICI.

De asemenea, descoperiți cum un avion a aterizat cu doar un motor în funcțiune.

Iată și 4 incidente neplăcute care se pot întâmpla în timpul unei vacanțe și cum să le evitați.

Pentru a evita piedicile pe care le puteți întâlni în cazul îmbolnăvirii sau accidentării, salvați-vă numerele de telefon de urgență ale țării în care aveți reședința, numărul ambasadei și adresa. Eventual interesați-vă de un doctor care vorbește cel puțin limba engleză în țara pe care o vizitați și adresa unui spital.

Aflați toate detaliile de care trebuie să țineți cont atunci când vi se fură actele de identitate, zborul este anulat sau bagajul vă este pierdut.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close