Descoperiți noul meniu Ryanair de la bordul avioanelor

Andrei Beldiman, 30 mart.. 2018

Băuturi noi și gustări sănătoase pot fi găsite în noul meniu Ryanair. Pasagerii care călătoresc cu compania low-cost vor avea parte, începând cu 29 martie, de un meniu mai diversificat.

Sursa: corporate.ryanair.com

Ryanair, compania aeriană nr. 1 din Europa, a lansat ieri, 29 martie, o gamă de noi produse premium, ca parte a meniului său îmbunătățit.

Printre acestea, la capitolul băuturi, se numără Heineken 0.0 (bere fără alcool), Hendricks Gin și Vodka Gray Goose. La capitolul gustări mai sănătoase pasagerii vor putea alege și UFIT Băuturi Proteice, batoane Dr. Coy și o gamă extinsă de batoane cu proteine, marca ​​Fulfill. Ryanair este prima companie aeriană care oferă Heineken 0.0, care poate fi găsită în meniul ‘Getaway Café’ în cadrul revistei gratuite ‘Runway Retail’, care oferă o gamă de idei exclusive de cadouri, oferte pentru mese pentru buget restrâns și produse cosmetice și parfumuri noi pentru bărbați și femei.

De asemenea, Ryanair și-a extins oferta de mic dejun care poate fi comandat înainte de călătoriile din Birmingham, Bournemouth, East Midlands, Faro, Glasgow Prestwick, Lanzarote, Leeds Bradford, Malaga, Manchester, Porto și Tenerife.

Șeful Departamentului de Comunicații Ryanair, Robin Kiely a declarat:

“Suntem încântați să lansăm o nouă gamă de produse premium în meniul nostru de zbor, inclusiv Heineken 0.0, Hendricks Gin, Vodka Gray Goose și gustări sănătoase, cum ar fi UFIT Protein Drinks, batoane Dr. Coy și o gamă extinsă de batoane Fulfill. Aceste produse și multe altele pot fi găsite în revista noastră “Runway Retail”, plină de idei de cadou exclusive, concursuri și meniul îmbunătățit “Getaway Café”.

Clienții deja aleg Compania Ryanair pentru cele mai mici tarife și pentru rutele excelente pe care le oferă. Acum, ei se pot aștepta la o experiență de zbor chiar mai plăcută, cu meniul îmbunătățit de la bord. Astfel Ryanair este alegerea ideală pentru familii și prieteni în această vară “.

Ce părere aveți despre noile opțiuni din meniul Ryanair?

Citiți și despre:

← Close