Incident aviatic. Un bărbat a lovit 3 oameni și a forțat ușa avionului

Andrei Beldiman, 18 mai. 2018

A avut loc un nou incident aviatic. Un bărbat foarte nervos a fugit pe pistă și a forțat ușa avionului, în momentul în care acesta se pregătea de decolare.

Sursa: 9news

Nici nu era aeronava pe care o căuta dar acest lucru nu l-a oprit pe pasagerul recalcitrant. Acesta a cauzat o încălcare majoră a securității atunci când a intrat pe una din pistele de pe Aeroportul din Melbourne și a încercat să pătrundă într-o aeronavă a companiei Jetstar.

Citiți și despre incidentul aviatic care a avut loc vineri dimineață, 18 mai, pe Aeroportul din Sibiu.

Un videoclip lansat de publicația 9news arată cum pasagerul, care și-a pierdut zborul spre Adelaide, încerca să deschidă ușa unei aeronave. Inițial personalul aeroportului a considerat că este unul dintre cei care se ocupă de manipularea bagajelor, atunci când l-au văzut urcând pe scări către aeronavă.

De asemenea, în video, putem observa că bărbatul reușește să deschidă parțial ușa, proptindu-se cu picioarele și lovind-o. Acest incident aviatic a avut loc pe Aeroportul din Sydney, Australia.

Pasagerul recalcitrant a fost ulterior preluat de poliție.

Omul a devenit iritat după ce a ajuns târziu pentru zborul său. A început să fumeze în interiorul terminalului și a fugit până la cea mai apropiată poartă.

A lovit un manager de cabină și a rănit doi însoțitori de bord care încercau să-l oprească.

Jetstar a confirmat că mai mulți membri ai echipajului au fost răniți. Au declarat că două avioane au fost amânate din cauza incidentului.

Citiți și despre 8 pasageri care au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență. Un nou incident aviatic a fost raportat la bordul unei aeronave cu 185 de pasageri la bord.

“Lăudăm echipajul nostru pentru modul în care au făcut față acestui incident și pentru că au reușit să-l stăpânească pe pasager până când poliția a sosit”, a spus compania într-o declarație.

“Acest comportament este inacceptabil și am pus o interdicție imediată pasagerului pe toate zborurile Jetstar și Qantas”.

Poliția federală australiană a confirmat că omul a fost luat în custodie și că a fost intervievat.

← Close